Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

milleti kışkırtmanın lüzumu yok, izlemessen izleme. transfer taraftarı oldugun belli oldu

ben transfer taraftarı değilim ben Mustafa Sarp ayhan barış aykut servet gibi takımı sabote eden adamların orda oynamasını bir Galatasaray taraftarı olarak içime sindiremiyorum.Asıl taraftar siz değilsiniz asıl traftar Beşiktaş taraftarı gibi koca sezon Yeter yıldırım demirören yeter diye diye kafasına vura vura zorla o takımı adam ettiriyorsa Adnan Polat istifa diyemeyen ultraslan gibi para için kendini satan cebini dolduran beleş biletle girip maç izleyenler taraftarsa ben taratar değilim

@ Uzeyir genc yasta sistemi ogretiyorlar orada. Turkiyede alt yapi mi var. Benim oturdugum sehirde 5, 6 amator kulup var. Hepsinin en az 5 tane sahasi var. Ve zeminler TR de ki bir cok profesyonel takimdan iyi

Polat seneye müthis kadro kuracak, ahanda buraya yaziyorum.

Hamit, Nuri, Mehmet e. nin kalitesinde topcular alinacak, müthis paraya transferler yapilacak.

Yeterki avrupaya gidelim, kupada final oynayip.

imgres

Alın size Sezgin Transferleri nerde bu oğlanlar ??

ben transfer taraftarı değilim ben Mustafa Sarp ayhan barış aykut servet gibi takımı sabote eden adamların orda oynamasını bir Galatasaray taraftarı olarak içime sindiremiyorum.Asıl taraftar siz değilsiniz asıl traftar Beşiktaş taraftarı gibi koca sezon Yeter yıldırım demirören yeter diye diye kafasına vura vura zorla o takımı adam ettiriyorsa Adnan Polat istifa diyemeyen ultraslan gibi para için kendini satan cebini dolduran beleş biletle girip maç izleyenler taraftarsa ben taratar değilim

adam haklı beyler. bu takımda yeniçeri dediklerimiz halen oynuyorsa yazıklar olsun.

Nasıl yeteneksiz BAMı bu takımda görmek istemiyorsak yeteneksiz SEZGİNİDE istemiyoruz kardeş ;)Ya Sezgini savunuyorsunuz bana ya gören diyecek takımımız çok iyi yapmayın allah aşkına ...

kim gelsin? haldun mu? getirdigi adamlardan kacı su anda takımda veya bizden sonra basarılı oldular.

birçok kişi misimoviç gibi gamsız bir oyuncu uğruna hagiyi harcıyor

geçmişimizi çok çabuk unutuyoruz, biraz da vefasızız sanki

sonuçta rijkaard da geldi bu takıma, ne yaptığını gördük

Bence misimovic işinde bir olay var. Adam da hiç oynamadı, sorumluluk almadı. Yok yanında BAM vardı falan hikaye, oynamak isteyen adam beceriksiz bile olsa hissedersiniz.

Hamit, Nuri, Mehmet e. nin kalitesinde topcular alinacak, müthis paraya transferler yapilacak.

Alın bunu alın kafayı üşüttü. :asd:

bu adamlar Galatasaray'a para lazımken, birilerinin sahip cıkması lazımken nerdeydiler acaba? tabi simdi stad var her macta 1 milyon gelir saglayan. Alp Yalman zamanında yapılanlara bir bak ondan sonra bu insanlara nasıl hitap edilecegini ögren. askıya almana gerek yok senden Galatasaray taraftarı olmaz.

Faruk süren'in neler yaptığını bana burda anlattırma sayfalar yetmez.4 senedir BAM 3lüsüyle mutluysan kendi bileceğin iş asıl taraftar olmayan sizlersiniz her maç bam'ı söven adnan polatı söven ama arka çıkanda sizsiniz

Adam hakli, insan sadece sürekli ve körükörüne destekle takimina sahip cikmaz, bazen kararinda bir protesto veya sevgi ambargosuylada destek olursun, insan iliskilerinde de ayni.

BAMsız hayat,herkese başka sunar garip oyunlarını:weqweq:

BAMsız hayat,herkese başka kurar kahpe tuzaklarını

BAMsız hayat,herkese başka sorar geçmiş hesaplarını

BAMsız hayat,herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını

birçok kişi misimoviç gibi gamsız bir oyuncu uğruna hagiyi harcıyor

geçmişimizi çok çabuk unutuyoruz, biraz da vefasızız sanki

sonuçta rijkaard da geldi bu takıma, ne yaptığını gördük

haginin futbolculuğuna laf eden yokki,td liği daha da kötüye götürüyo ama GSyi

@ Salman 2 hafta oncesi kadar degil ama cogu zaman kardesimle geceleri online baskalarina karsi oynuyorum

Ne yani Başkan 2012 kriterlerinden vazmı geçti. :)

Besiktas taraftarını kendinle bir tutuyorsan buyur git o takımı destekle. omurgadan konusma

Bence misimovic işinde bir olay var. Adam da hiç oynamadı, sorumluluk almadı. Yok yanında BAM vardı falan hikaye, oynamak isteyen adam beceriksiz bile olsa hissedersiniz.

bende söylüyorum..o adam buraya isteyerek gelmedi..her halinden belli..

yanında bam varmış ne alaka..yektayla culionunda yanında bam var ama yırtınıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt