Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

arkadaşım başarı gelir. Galatasaray lılık başkadır. ne adnan polat nede bir başkası kalıcı değildir. 10 sene önce çılgınlar gibi başarılara doyup sevinçten ağlayan biz değilmiydik. adnan polat yokmuydu o zamanlar.

Adnan Polat ne görevdeydi o zaman ? teknik direktöre karışıyormuydu aktif bir görevimi vardı ? Ayhan,Barış,Sarp,Zan,Serdar Özkan gibi adamları baskıyla Rijkaard'a sormadan alıp oynat diyen Adnan Polat değilde benmiyim keita'yı satan çirkef galatasaraya yakışmıyor diyen başkan kazım kazımı nasıl alabiliyor madem böyle adamların gs'de işi yok

Kim bu, zuahahah eger dogruysa . Son ana kadar ugras ondan sonra vaz gec tam yonetimlik

YamanAkinci

Transfer ; 1-2 ısımle

ugrasıyoruz su anda

hala... Bakalım... - Bu

kadar kısa ve net alınan

bılgı....birerbir yazdım...

YamanAkinci

Misimovıc'ın affı ;Su an

icin oyle bir durum yok

ama bu olmaz

anlaminada

gelmiyor,bakacagiz

daha belli degil oyle bir

konu yok henuz demiş.

YamanAkinci

Misimovic ve transfer

de son durumu sordu...

Telefonun calma bıcımı

ve yanından gelen

sesler yuzunden

yurtdısında oldugunu

dusunmus...

YamanAkinci Az once

camianın ıcınden, klube

cok yakın ve trıbunden

bir buyugum benim

nerdeyse yalvarmalarım

uzerine Adnan Sezgin ile

telefonda konustu.

Bunlari diyen

tartışan yok ama Galatasaray'lı diye kendi takımına zarar veren birinide sırf Galatasaray'lı diye orda tutamayız en başarısız en kötü yönetim Adnan Polat yönetimidir en çok tutanlardan biri bendim Adnan Polat'ı ama son 3 yıldır yapılan basiretsizlikler Adnan Polat'a olan inanç ve güvenimi sarstı zaten doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar

seninkisi dogru söylemek degil, A.Polat'a sallamak, en kötü yönetim konusuna girersek baya bir tartısma olur

kimse galatasary başkanına ve değerlerine hakaret edemez. sevmese bile. eleştirebilir ama hakaret edemez. biz galatasaray lıyız arkadaş. böyle biliriz.

ALP,

Ne oldu, transfer yalan mı oldu? :lol:

Esiyordun, gürlüyordun? Aslanım biz buralardayız, rahat ol diyordun? :lol:

Kimin ne olduğunu asıl biz biliyoruz, sen rahat ol. Ne duyumcuyum diye gezinenler gördük, sen rahat ol. İnternet ortamını bir şey zannedip, aman transfer haberini ben vereyim yapanların meşur olayım, yada sallayayım bari ismim duyulsun (senin yaptığın gibi) diyenlerin nasıl rezil olduklarını da gördük. Yani sen rahat ol, mod arkadaşın da dediği gibi kolpa diye çıktı adın. Bakarsın 2 saat içinde transfer olur, özür dileriz. Fakat olmayacağını sen çoktan biliyordun. ;););) :tiphat:

yokmu burada gerçek bir galatasarylı yönetici....galatasaray başkanına dansöz deniliiyor ve bu adamlar forumda kalıyorlar yazık....

eleştirmek başka şey,hakaret etmek başka şey,iftira atmak başka şey,malesef bu forumda bu konulara nedense yeteri kadar dikkat edilmiyor,yok hagi komisyon alıyormuşta,yok adnanlar nemalanıyorlarmışita klüpten ondan bırakmıyorlarmış,evet hagi yi de eletirelim,başkanıda eleştirelim ama iftira ve hakaret etmeyelim,haklıyken haksız olursun,adnan polatın paralrı peşkeş çekmek gibi bir derdi olsa,yada parasal bakımdan çıkar sağlamak gibi bir derdi olsa,en basiti riva yı satardı,klübün borçlarını temizleyecem diye,bi şekilde parsal olarak çıkar sağlardı,sayın başkanı sportif olarak ne kadar eleştiriyorsak bence idari bakımdan ve bu klübün yarınlarına yaptığı yatırımlar açısından bir o kadar alkışlamak gerekir,bir sürü sponsorluklar imazladı,riva,stad işte gsmobile vs..gibi bilinene veya bilinmeyen bir sürü gelir kaynağı sağladı klübe,ltf ama ltf sportif olarak eleştirelim bende eleştiriyorum,ama diğer konularda belkide şimdiye kadarki en iyi çalışan yönetim,ve mod yönetici kim varsa burasının bir gs forumu olduğunu hatırlayarak,saçama sapan iftira atan hakaret eden kim varsa gereği yapılsın ltf,yoksa malum sitelerden bir farkı kalmayacak

Son 2 saat...Banlanmaya az kaldı...Allah'tan BAM'ın B sinin sözleşmesi sezon sonu bitiyor.Gerçi o zaman ortaya çok kötü bir şey çıkıyor ama olsun :lol:

arkadaşlar bu saatten sonra ne desek boş..gözüken transfer olmayacak..bizimde taraftar olarak artık yapmamız gereken armamızı sezon sonuna kadar desteklemek...hepimiz oturup izlicez bakalım neler olacak..

iyimi olucaz kötü mü olucaz..bunu zaman gösterecek...allah tan tek dileğim sakatların biran önce takıma dönmesi..yarınki maçı ve haftasonu eskişehir maçını alarak bir çıkış yakalamamız gerekiyor artık başka şansımız kalmadı.

Destek vermemiz gerek diye düşünüyorum...sonuçta Galatasaray hepimizin...

Euroleague'de son 16 maçında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray Medical Park'ı 77-58 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

lanet olsun :SS

modlardan rica ediyoruz, Galatasaray ahlakına uygun olmayan sözlere izin verilmesin

şu bilgin gökberk ne acaip bi adam ya..

Raporladığınız mesajlar olduğunda gereken yapılacaktır.

sayın moderatör,bakın genel olarak bu forumda gerçekten bu konuda bi eksiklik var,misal birisi hakaret etmiş,eleştiri değil aynı konuya mod bile yorum yapmış,gereğini yapmamış,ltf iftira,karalama ve hakaretle alakalı bence genel bi kuralı olmalı forumun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt