Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

demekki galatasaray için yapılmış yeni stadımıza bu kadroyu layık gördüler kınıyorum...

Dikkat edersen iş genelde ilk dakikalarda bitmiş, o moral bozuluğuyla nasıl oynasın adamlar, onlar anlamıyorlar mı birşeyler döndüğünü. Tamam takım süperdi demiyorum ama bunlar önemli bence. Adnan Polat Hakan Şükür'e direktör ol diye niye gitti sence? Ama Hakan hala o gururunu ve öfkesini dindiremiyor, elini eteğini öpsün isteyecek neredeyse. Hasbel kader takıma gelse buradan bile şampiyon olur takım, bir divan kurulu üyesinin çıkıp futbola dönsün demesi sence o üyenin bunamasından mı yoksa adam birşey mi anlatmaya çalışıyor? Ama ben Galatasaray taraftarı olarak istemem. Gün gelir devran döner. Bence takım olma yolunda iyi işaretler var, umutlarımız seneye.

şimdi hakan şükür gibi bir efsanemizi de suçlamaya gerek yok

hagi geldiğinde nasıl desteklediğini biliyoruz, başkanla arası kötü olmasına rağmen

Saygısızlık yapma dogru veya yanlış ben duydugumu paylaştım bunda anormal olan ne

sen gs antrenörüne komisyonculukla suçlarken saygızısızlık olmuyor,birisi seni eleştirincemi saygızısızlık oluyor,seni banlamayan yöneticilerede healal olsun

Hagi'nin transferden komisyon aldığını düşünmek için deli olmak gerek.

Ben suçlamıyorum dikkat edersen bir iddia paylaşıyorum

şimdi ben bi şey uydursam yok şu tanıdğım şundan duymuş uğur aslan şöleymiş desem,ben sadece duydum desem paylaşsam ne dersin,duyup paylaştığın şeyde ne isim var ne bi şey,sadece üfürükten hikaye,o cümlede ismi geçen tek kişi hagi,

Saygısızlık yapma dogru veya yanlış ben duydugumu paylaştım bunda anormal olan ne

Fenerbahçenin darbükatör Baryam dediği bir menajer vardı, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe adına öyle şeyler söyledi ki, inanamazsın. En iyi ihtimalle senin dediğin gibi olsa, menajer konuşsa bile doğru olma ihtimali yok! Elin menajeri bile duyuyorsa zaten suç olan bu unsuru, Adnan Polat ve ekibi Hagiyi durdurur mu o koltukta? Saçma sapan haberlerinizi burda paylaşmayın. İster inan ister inanma lafınada gıcığım ayrıca, ne demek yani, Uğur Alkan fenerliymiş, sırf provakatörlüğe girmiş bu siteye, trolün önde gideni desem, ne dersin? Hayır mı? İster inan, ister inanma ;)

Önümüzdeki 365 gün büyük olaylar olacakmis saglam potansiyelli duyumcu söyledi :)

010220111106124075253.jpg

:sad007:

Milleti yavaş yavaş futbol nöbetine alıştıralım :D

Bu saatten sonra Misi'nin affedilmesinden başka nöbet olmaz, gerçi o da çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt