Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Şu pili bitmiş fenerli emre yi "beğen" olayından da banlayamıyormusunuz yahu :mad:

bu baslik neden kapanmiyor acaba transfer olma ihtimali kaldimi?

bu baslik neden kapanmiyor acaba transfer olma ihtimali kaldimi?

Misimoviç gelecek, onu bekliyoruz. İyi duyumlar var. Takımında teknik direktörüyle anlaşamıyormuş, gelmesi olası :asd:

Emre beğenme organların bozulsun inşallah ta bidaha beğenemeyesin.:D

167413_169279026448573_100000994306322_343374_3866799_n.jpg

İşte son dakika taransferlerimiz:)

ya tffden açıklama yok transfer döneminin kapandığıyla ilgili ne ayak bu biri birşey söylesin :SS:

Adnan Sezginin ısrarı üzerine transfer dönemi uzatıldı sanırsam.Yarın ilginç şeyler olabilir.

Ya milleti umutlandirmayin :D kapandi beyler kapandi... Hicbiryerde resmen yazmiyor bundesligadada yazmiyor digerlerindede yazmiyor (ben göremedim)...

Gazetelerin hepside zaten bitti diyor yoksa daha hergün 15000 isim atarlardi ortaya... Duyumcularda dagildi :D

Ya milleti umutlandirmayin :D kapandi beyler kapandi... Hicbiryerde resmen yazmiyor bundesligadada yazmiyor digerlerindede yazmiyor (ben göremedim)...

Gazetelerin hepside zaten bitti diyor yoksa daha hergün 15000 isim atarlardi ortaya... Duyumcularda dagildi :D

tffde duyular ve haberler bölümünde mutlaka yazması gerekiyordu bugüne kadar hep yazdı :SS:

Tff den bir açıklama gelmedi.Enteresan A.Sezginin bu işte parmağı var bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt