Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elia mı,Podolski mi?..
Bence Podolski..![]()
Gallardo gelsin dertler bitsin![]()
Elia mı,Podolski mi?..
Bence Podolski..![]()
Elia mı,Podolski mi?..
Bence Podolski..![]()
arkadaşlar ben hala yönetime çok güveniyorum ve güzel transferlerin geleceğine de inanıyorum.
Sercan: Yurtdışında transferleri takımlar tamamladı ve almazlar. Fener zaten geçtim onlarınese. beşiktaş o kadar forveti alıpta napacaklar. Geriye bir trabzon ve biz kalıyoruz. Eğer trabzon herhangi bir forvet alırsa, sercan çok açık ve net son gün transferi olarak bize kalır.
Podolski: Bence pazartesi günü ünal aysal gidecek ve alacak.
Forvet: Yabancı olarak eğer forlan intere giderse, bence milito bize gelir. diğer ihtimalde forlan bize gelir.
Bunlarda herhangi bir kaynak yok sadece forumlardan takip ettiğim ve çıkarımlarımdır.
milito gelecegine hic transfer yapmayalim daha iyimilito mu aman diyim dilini ısır hacı baros ve elmander varken birde bunlar yerine veya yanlarına militonun gelmesi hakaret bence milito geleceğine baros kalsın diyorum o kadar baros>milito hadi yaşı 28-29 olsa yiine amenna 33 yaşında artık o adam.
milito mu aman diyim dilini ısır hacı baros ve elmander varken birde bunlar yerine veya yanlarına militonun gelmesi hakaret bence milito geleceğine baros kalsın diyorum o kadar baros>milito hadi yaşı 28-29 olsa yiine amenna 33 yaşında artık o adam.
ben aynı fikirde diildim bitiriciliği gerçekten çok iyi
Gece gece günü özetini geçmek isteyen var mı renktaşlar ? Bu arada cuma günü namazda serveti gördümyakından dağ gibi adam