Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

elia en az 15 eder onuda avrupada bircok klüp verir.aklı varsada buraya gelmez bu yasta.bırakın podolski gelsin drogbadan bile çok istiyorum

Kiralansın yeter zaten İstanbul'u gördükten sonra seneye de kalmak ister. Aynı Melo gibi :D

arkadaşlar ben hala yönetime çok güveniyorum ve güzel transferlerin geleceğine de inanıyorum.

Sercan: Yurtdışında transferleri takımlar tamamladı ve almazlar. Fener zaten geçtim onları:D nese. beşiktaş o kadar forveti alıpta napacaklar. Geriye bir trabzon ve biz kalıyoruz. Eğer trabzon herhangi bir forvet alırsa, sercan çok açık ve net son gün transferi olarak bize kalır.

Podolski: Bence pazartesi günü ünal aysal gidecek ve alacak.

Forvet: Yabancı olarak eğer forlan intere giderse, bence milito bize gelir. diğer ihtimalde forlan bize gelir.

Bunlarda herhangi bir kaynak yok sadece forumlardan takip ettiğim ve çıkarımlarımdır.

milito mu aman diyim dilini ısır hacı baros ve elmander varken birde bunlar yerine veya yanlarına militonun gelmesi hakaret bence milito geleceğine baros kalsın diyorum o kadar baros>milito hadi yaşı 28-29 olsa yiine amenna 33 yaşında artık o adam.

BorgesBlog Orhan Uluca

Elia diyorlar şimdi de. Oy anam oy. 8 mily. Juve teklifini lig başladığında HSV reddetti. Elia'nın konsantrasyonu Juventus.. GS ne alaka

milito mu aman diyim dilini ısır hacı baros ve elmander varken birde bunlar yerine veya yanlarına militonun gelmesi hakaret bence milito geleceğine baros kalsın diyorum o kadar baros>milito hadi yaşı 28-29 olsa yiine amenna 33 yaşında artık o adam.
milito gelecegine hic transfer yapmayalim daha iyi

ben aynı fikirde diildim bitiriciliği gerçekten çok iyi

Gece gece günü özetini geçmek isteyen var mı renktaşlar ? Bu arada cuma günü namazda serveti gördüm :) yakından dağ gibi adam

Son senelerde transfer anlayisimiz para eden degerli adami talibi varsa aninda satmak uzerine kurulu ama yerine koyacak adamin olmadigi halde,stoperin yoKken para ediyo diye meirayi sattin,bam dururken en iyi orta sahan topali sattin,harikalar yaratirken keita gibi bir adami sattin,taksitlerini odemeyeceksin diye katakulli ile misimivoci gonderdin,son olarak en iyi yerline talip var diye satiyosun bir ay once sana iki futbolcusu konusunda yamuk yapmis kulube hemde,Aziz icerde olmasa en degerli yerlisi ggonule 12 teklif etseler kulupten tekme tokat kovalarlar biz altin tepside sunuyoruz adamlari,yeni yonetim gecmisten yapilan hatalardqn zerre ders cikarmamis

Arda 2 senedir ne katkı verdide bize, elia ardanın 2 katı katkı verir diyince korumaya geçiyorsunuz hala :- )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt