Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Madem bu kadar sıkıştık, madem kimseyi ikna edemedik gelme konusunda (yada ikna ettiklerimizi yönetimden bazı kişiler veto etti) neden Hamburg'dan Gökhan Töre için girişimde bulunmuyoz. Her nekadar yeni de almış olsalar bedeli verildiğinde alınabilir görüyorum...

Ayrıca bu yönetim içi çekişme sonrasında Ünal AYSAL'ın en kısa sürede seçime giderek yönetimini değiştirmesi gerektiğini ve uyum içerisinde çalışacak bir yönetim kurması gerektiğini düşünüyorum. Ülkede gündem şike falan olmasa u çekişme sonrasında yeminle başkanın başını yer bu olaylar.

ofansif ortasaha almamız lazım santrafordan daha önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...pas adam olmadıktan sonra istediğin santraforu al..fazla gol atamaz

Sarp tam anlamıyla box to box tanımına uyan bir futbolcu.Hücumuda savunmayıda aynı oranda yapamıyor.

Mesajımız alıntı yapıldığında bildirim olarak geliyordu.nasıl diye ?
renkdas mesajımız(örnegin benim mesajlar) alıntı yapıldıgında bildirim olarak gözükmüyor bende.yardımcı olamadım galiba kusura bakma :yenieek: bu sorunu moderatörlere sorman lazım

Mustafa Sarğ oyunun 2 yönünüde oynayabilen ender türk orta sahalardan bir tanesidir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt