Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu Marlos ? İyi mi yarar mı bize.BİLGİ sahibi olan cevaplayabilir mi ?
aleykum selam, hicbirsey yok ya, elde tutulur hicbirseySelamin Aleyküm GSC ailesi ne var ne yok ?
Sizce Fred mi Baros mu ?
nkucukk ali naci küçük
Ayrica tek bir dusuncemi paylasayim nedir bu yildiz meraki etikete deil takima bakalim arkadaslar...eboue muslera melo gs takimi icin yildiz
nkucukk ali naci küçük
Marlos ciddi olarak gundemde ve olabilir transferi yakin zamanda..santrfor olarak da bir sambaci var...
Forvet; Leandro Damio ise çok iyi olur.Gerci onun maliyeti tuzlu olur. Almazlar.
nkucukk ali naci küçük
Ayrica tek bir dusuncemi paylasayim nedir bu yildiz meraki etikete deil takima bakalim arkadaslar...eboue muslera melo gs takimi icin yildiz
nkucukk ali naci küçük
Marlos ciddi olarak gundemde ve olabilir transferi yakin zamanda..santrfor olarak da bir sambaci var...
Forvet; Leandro Damio ise çok iyi olur.Gerci onun maliyeti tuzlu olur. Almazlar.
orada haklısın.hatta basketboldaki skandalda neler yaptıklarını unutmadık hala.ama bizler Galatasaraylıyız farkımız olmalı demi renkdasHiç acımayın kardeşim.aynı durumda biz olsak ne yaparlardı tahmin bile edemiyorum.bunlar az bile![]()
nkucukk ali naci küçük
nkucukk ali naci küçük
Sizce Fred mi Baros mu ?
iyi geceler nereye daha erken
Varmı bilgisi olan bi sevgili rektaşımBeyler konu dışı ama bişi sormak istiyorum bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi yabu kendiliğinden uydu alıcısı olan led tv ye normal dıgıtürk receiver bağlayabiliyoruz dimi bi sorun olmuyor
![]()