- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Transfer Nöbeti
Damiao için en az 10 milyon isterler.Ama bana göre değer.
Damiao için en az 10 milyon isterler.Ama bana göre değer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-----------muslera----------
eboue ujfalusi servet çağlar
--------melo selçuk---------
---kazım---diego---engin---
----------damiao------------
nasıl ??
diego:kiralık..
Lucas ve Damiao gelsin kabulüm.Lucas'ı almak zor felan değil.Bas 7m€'yu alırsın Lucas'ı(Serbest Kalma Maddesi 7m€)
foruma istifasını vermiş
kabul edilmiştirbazen forumda fenerli olduğunu düşünüp agresif yorumlar yaptığım GS ya gönül vermiş renkdaşlarımdan özür dilerim .hep bu şike yüzünden![]()
porto istediyse verebilirsin 10 milyon kagit
Bence Damiao 'yu kaçırmamalıyız çünkü sonra yüksek fiyata satılıyor , zaten Porto istiyorsa o adamı olay bitmiştir kesin harikalar yaratacak birisidir

Lucas ve Damiao gelsin kabulüm.Lucas'ı almak zor felan değil.Bas 7m€'yu alırsın Lucas'ı(Serbest Kalma Maddesi 7m€)
onaylıyorum :yenieek:-----------muslera----------
eboue ujfalusi servet çağlar
--------melo selçuk---------
---kazım---diego---engin---
----------damiao------------
nasıl ??
diego:kiralık..
kusura bakma renkdas ama yanlissin.
lucas´i isteyen takimlar 15-20 milyon önermisdi bu sene,ama sao paolo en az 30 milyon istiyor.
7 milyona özer hurmaciyi alirsin ancak.![]()
Bize göre değer, yöneticilere göre....Damiao için en az 10 milyon isterler.Ama bana göre değer.
oleyy iste bu iste buuu
aynen ama 10 milyona alıp da patlama yaparsa 30 - 40 dan gideri var Avrupaya Brezilyalı olduğu için![]()
Aslında Porto'yu takip edip Porto'nun istediği adamlara 3-5 daha fazla verip almak lazım.Hayırlı olsun iyi taktik.

nerden biliyosun serbest kalma maddesinin oldugunu?
PHP:
Cidden mi yoksa saka mi yapiyorsun? Ve verdiysede nedeni ne?