Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda gitti Culıo neden gönderdik Pinoyu kiralamaya uğraşıyoruz eldeki yerlilerden Yekta konusu of ya bi transfer dönemide son günlere kalmıyalım.Çok mu zor kamp döneminden önce hazır takım ..

hadi culio yu yabancı kontenjanı diye gönderdin 23 yaşındaki pinoyu gönderip 23 24 yaşındaki marlos u niye gündemine alırsın en azından pino bu yaşına kadar avrupaya gelicek performansı göstermiş eldeki degerli yerlilerden olan yekta yı niye gönderirsin adama sen ayhan veya sabriden fazla sans mı verdin ki oynadıgı sürelerde kötü performans cıkartmadı neyin peşindeyiz arkadas anlamadım ki fenerbahçe düştü diye bizdemi düşmüş sayıldık

Evet. KAP'a bildireceklermiş yakında sonrada gelecekmiş. KArısını ikna etmeye çalışıyorlarmış. Olmazsa yeni rota Yiğit. O da olmazsa Marlos.

Yakında şöyle bir haberde çıkar bu kolpa gazetelerden...

Yönetim Karısını ikna etmeye çalışıyorlarmış... ikna edemezlerse sevgilisini ikna edip futbolcunun gelmesini sağlayacaklarmış diye...

Hala pino ya laf atıyorlar ya..bende forvet oynasam sağımda aydın solumda stancu olsa bende onlara pas vermem kaleye vururdum en azından gol atma ihtimalim var :) onlara versem ne olacak :)

Hala pino ya laf atıyorlar ya..bende forvet oynasam sağımda aydın solumda stancu olsa bende onlara pas vermem kaleye vururdum en azından gol atma ihtimalim var :) onlara versem ne olacak :)

aha benim gibi düşünen biri daha :D hep pino şahsi oynuyor gördügü yerden vuruyor diyenlere verdigim cevap :D aydına mı vercek pası stancuya mı onlar kaptırcagına ben kaleye sallıyım :D bence pino yu arkasında iyi bir ortasahayla izlememiz lazımdı en azından yedeklerde iyi olurdu öne geçtigimiz maçlarda hızından cevikliginden yararlanırdık

Ama bu yönetimede şükür en azından Keitayı gönderip,Serdar özkan ondan iyi diye gözümüz içine baka baka yalan söylemıyolar bam işkencesinden kurtardılar bu günlerede şükür:)

Haber1963

Cim Bom gözden çıkardığı Yekta Kurtuluş, Serkan Kurtuluş ve bir miktar para karşılığı Bursaspor’dan Sercan Yıldırım’ı istemeye hazırlanıyor.

Twitter

Tövbe estağfurullah..

aha benim gibi düşünen biri daha :D hep pino şahsi oynuyor gördügü yerden vuruyor diyenlere verdigim cevap :D aydına mı vercek pası stancuya mı onlar kaptırcagına ben kaleye sallıyım :D bence pino yu arkasında iyi bir ortasahayla izlememiz lazımdı en azından yedeklerde iyi olurdu öne geçtigimiz maçlarda hızından cevikliginden yararlanırdık

Drogba takıma gelince de böyle deriz herhalde.Drogba topu Selçuk,Servet'e mi verecek.Bir takımın formasını giyiyorsan bütün oyuncularına saygı duyacaksın ki meşruluğunu ispatlalamamış Pino'nun buna zerre hakkı yoktur.

GSTV de 2005/2006 sezonu gollerini gosteriyor. Eric Gerets muthismis, o icten sevinmesi, futbolculari kucakkayisi, biz boyle bi adami yolladik. Bide patlayamayan Aydinin konya golu, ustune Aykutun soguk su icisi, muthis..

Forvete bak, hakan, umit, necati, ilic, sas, heinze

srfydn profil linki var mı dostlare ?

GSTV de 2005/2006 sezonu gollerini gosteriyor. Eric Gerets muthismis, o icten sevinmesi, futbolculari kucakkayisi, biz boyle bi adami yolladik. Bide patlayamayan Aydinin konya golu, ustune Aykutun soguk su icisi, muthis..

Forvete bak, hakan, umit, necati, ilic, sas, heinze

Eric Gerets Floryadan giderken ağlamıştı.Onu görünce ne yalan söyleyim benimde gözlerim dolmuştu.Onun dik duruşuna hayrandım.Fatih Terim'den sonra kulübemize yakışan adamdı Eric Gerets.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt