Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aksine benim de istediğim Sercan hamlesiyle forvet transferini kapatmak..Baros,Elmander ve Sercan en kötü devre arasına kadar bu ligi götürür..

Ama bunları besleyecek adam şart..Forvet transferinden daha çok ofansif bir ortasaha oyuncusu alınması gerektiğini düşünüyorum..

Sercan' ı oynatıp arkasına forvet arkası başarılı bir adam alacaklarını sanmıyorum. O yüzden sercan ve gingac alınsın ve baroş ile yollarımız ayrılsın isterim. Baroş' u da çok seviyorum ama artık bizde zorla oynuyor havası seziyorum

Şu kadarını söyleyeyim eğer Sercan bizim alt yapımızdan çıkmış olsa idi şu an şüphesiz kimilerine göre dünyanın en iyi forvetiydi.

Ntvspor da her zaman gizli ayrıntılara dikkat edin.Mesela geçen gün Tarihte bugün diye birşey vardı.Tarihte Samsunun işte başarılarından felan bahsediyordu.Gazeteleri felan gösteriyordu.Orda mesela gazetede Cimbom açılışı kötü yaptı felan diye haberler gösteriyorlardı.Adamların amaçları belli.Ama şu durumda yine izlemeye mecburuz çünkü onlardan başka doğru düzgün Spor kanalı yok..

Aslında önemli olan bizim neye ihtiyacımız var:

Son vuruşları iyi olan bir golcüye mi ? (Gignac)

Fiziğini kullanan bir golcüye mi ? ( Gyan)

Aslında ikiside iyi olur.Hatta ikiside gelse Baros gitse daha iyi olur.Eski havasında değil.

Konuşulanlara bakılırsa Gyan ı almaya daha yakınız gibi.

Elbette haklı olduğun yanlar var ama forvet oyuncusu için aslolan goldür renktaş.Sercan'da potansiyel olmasına rağmen neden istenmiyo sence?..

Valla diğer arkadaşları bilmem,ben şahsen aklıyla oynamadığı için,futbol zekası olduğuna inanmadığım için istemiyorum.

Ve Gyan ile Gignac arasındaki gol farkı da 10 değil ki,sanki biri gol kralı diğeri gol kaçırma kralı olmuş.2-3 gol yüzünden "ooo Gyan Gignac'ı almış" durumu oluşmamalı.Sadece istatistikle belli olmaz bu işler.

42 maçta oynayıp 5 golden daha fazla gol atacağıma garanti veriyorum yaşım 17 bonservisim elimde , dayım portekizde yaşıyor ee daha ne tüpçü beni borsaya bildir

Şu kadarını söyleyeyim eğer Sercan bizim alt yapımızdan çıkmış olsa idi şu an şüphesiz kimilerine göre dünyanın en iyi forvetiydi.

Haklısın renktaş.Volkan Şen'in gelmesini Sercan'a nazaran daha çok istiyodum ama bu dediğin gerçekten doğru.

Dün vardı bbir kaç kişiden hakaret yedim bilgi paylaştığım için.. Ben unuttum... Bu fourmu seviyorum çünkü Abdullah abi saygım var.. sizler gibi düzeyli yazan arkadaşlar var.. Yakın zamanda böyle insanların artacağını ve forumun daha keyifli hale geleceğini düşünüyorum...

Takma kafaya.Zaten bende anlayamıyorum forum garip bir hal almaya başladı.Ne zaman gelsem tartışma ve hakaret var.Bu arada bilgi neydi Reis?

Aradaşlar Anıl Samsuna Kiralık mı Gitti?Onu Kaçırdım Sanırım?Bu Arada Wagner Love Olayı Nerden Çıkmıştı?Neden Bıçak Gibi Kesildi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt