Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanki 90 dakikasini izledin de delirtti diyorsun. Rakipleri delirtti evet. Bu Elmander düsmanligini da bir türlü anlamadim. Sanki oynuyor da, performansini elestiriyorsunuz. Oynadigi süreler icerisinde hep gol atti, tehlikeli oldu.

ikimizden biri arkadaşı yanlış anlamış sanırım ben elmader'i övmüş gibi anlıyorum o mesajdan :D

Sanki 90 dakikasini izledin de delirtti diyorsun. Rakipleri delirtti evet. Bu Elmander düsmanligini da bir türlü anlamadim. Sanki oynuyor da, performansini elestiriyorsunuz. Oynadigi süreler icerisinde hep gol atti, tehlikeli oldu.

arkadaş sanki övmüş elmanderi burda ben öyle anladım yaptığı en basit haraket asist demiş çok daha iyilerini yaptı anlamında bence:)

ronaldinho galatasaray'da arkadaşlar .... (Rüyamda gördüm)

bence seneye stopere boltondan gary cahill alinsin.2012 de sözlesmesi bitiyor ve simdiden oyuncu ile anlasacaksin.25 yasinda

TomasUjfa Tomas Ujfalusi

Welcome Reira...!!!...

51 saniye önce

Ujfa bile Reira diyor :D

TomasUjfa Tomas Ujfalusi

Welcome Reira...!!!...

Vay urfalı...:)

fb düsecek falan diye herkesi satiyor dedik,adamlar yeni transferler yapiyor.ne ayak MALI ? :D

bunların hepsı bır oyun ama bızım yonetım uyumuyor allah a sukur dun fenas kapılmıslar bu işin pesını bırakmayacagız dıye yok oyle avrupa ya gondermemekle temızlenmez bu pıslık yonetımı takdır edıyorum durusundan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt