Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.375
- 20.933
- 2.973
Cevap: Transfer Nöbeti
Tamam renktaş.Teşekkürler.
11 no alacak.
Tamam renktaş.Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 no alacak.

10 numara Gignac'ın olacak.![]()
ohoooo adam hiç muhatap olmuyor bizimle nese hadi görüşürüzHmm.11'de güzel napalım.
![]()
kesimali hiç beğenmiyorum
çok iyi yerli stoperler var
serdar aziz
serdar taşçı
ömer toprak
ersan gülüm
yekta yerine eboue,eboue yerine sabrisercan için yabancıdan vaz geçilmesi kötü olur. sercan, elmander, gignac iyi olurdu
riera -gignac-kazım
selçuk- yekta
melo
çağlar-servet-ujfalusi-eboue
muslera
erdoğan bn şimdi dışarı çıkıyorum ufak bi işim var buralar sana emanet geldiğimde iki üç saat sonra seni burda bulmak istiyorum ve müjdeli bi haber almak istiyorum hadi görüşürüz![]()
el hamdoiu söylentisi arttı tweette
10 numarayı alsaydı herkesin isteği olan R10 gerçek olacaktı tüh![]()

Selamünaleyküm renkdaşlar transferde Riera hayırlı uğurlu olsun camiamıza.Başka bir gelişme varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
eyvallah görüşürüzGörüşmek üzere renktaş.Umarım beklediğin müjde'yi duyarsın benden.
![]()
ersan gülüm ün durumu kritik gibi yeni gökhan zan olabilir kendisi daha yeni sakatlıktan cıkmışken birdaha sakatlandı ve 6ay daha yok şahsen üzülüyorum gelecegi parlaktı
Selamünaleyküm renkdaşlar transferde Riera hayırlı uğurlu olsun camiamıza.Başka bir gelişme varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
gelİrse elhamdulİllah derİz