Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sports Tv son dakika haberi yerine son saniye haberi demiş,çok yaratıcı gerçekten.Herneyse.

İlhan Uslu diye bir Busra yöneticisi Galatasaray ile görüşmeler sürüyor demiş.Ödeme planını bekliyorlarmış.

İmparatorun Gladyatörleri LigTV'de. Artık futbol konuşacak :D

Sercan hayırlı olsun Ozaman,çok iyi bir transfer yaptık.

Selcuk İnan'dan sonra en çok istediğim yerli futbolcu Sercan'di.

mustafa-hamit ve talha isimli şahısların mesajlarına bakıyorum sürekli birilerine laf sokma ve sürekli provakatif mesajlar atıyorlar..

sıkıntılı bunlar..

Arkadaşım önce adam gibi oku yazdığım son 10 mesajı, ondan sonra konuş. Bilmeden insanlara iftira etme. Benim kimseyle dalaştığım falan yok.

mustafa-hamit ve talha isimli şahısların mesajlarına bakıyorum sürekli birilerine laf sokma ve sürekli provakatif mesajlar atıyorlar..

sıkıntılı bunlar..

Hocam sal suya. 2 küsür yıldır burdayım. Neler gördük :) Biri gidiyor, diğeri geliyor. Adam ilk günden beri sorunlu.

forlan podolski derken şimdi sercan mı oldu...?

ümit karan, necati, şaş gitsin derken şimdi engin baytar sercan mı oldu...!

hadi kazım duruldu(nişanlı vs) diyelim..

oldu olacak sercan la beraber batuhan ı da alalım,

lugano mikrobunu da alsaydık bari

artık ismi anılıyor mu sercanın manchester la filan! çünkü;

bu tarz yerli gençler iki şeye binesiye kadar futbolu parlar

1 pahalı jeep

2 afilli manita

Eyv reis;) Her transfer de illa çıkıp para mevzusunu yapacaklar.Sanki ceplerinden çıkıyor.Yahu adamlar afedersin kıçlarını yırtıyorlar transfer yapacaz diye teşekkür edeceklerine boş boş konuşuyorlar.Ben bu yönetimin elinden öperim valla gerisi hikaye.

Bu kadar çok muhasebe yapan taraftar görmedim.. İşin ilginç yanı da basında bu tür haberlerin çıkmasıyla birlikte forumda böyle yorumların görülmesi..

Ne kadar güzel zamanlama değil mi :)

aslinda baros-elmander bizi ligde rahat götürür.seneye bomba bir forvet aliriz

Valla yonetıcı İLHAN USLE cıkıp bu transfer fiyat ve futbolcunun bazında bıttı sadece GALATASARAY'dan odeme planını beklıyoruz heran resmılesebılır demesı bence bu transfer bıtmıstır demektır son dakıkada eger 3 yılda odeyelım demezsek. Ustelık en sevındıgım nokta Sercan yonetımıne GALATASARAY gıtmek ıstıyorum demesı. Kaynak yıne sorarsınız dıye soyluyorum SPorts tv canlı yayınına baglandı yonetıcılerı.

Sercanı kanatta izlemek istiyorum ben ama tam çizgi kanadı değil forvete yakın dribblingi çizgi boyu değil ceza sahasına doğru yapan kanat 4-3-3 kanadı gibi Sercan tam o mevkiinin adamı bence.

Bu kadar çok muhasebe yapan taraftar görmedim.. İşin ilginç yanı da basında bu tür haberlerin çıkmasıyla birlikte forumda böyle yorumların görülmesi..

Ne kadar güzel zamanlama değil mi :)

Aslında ilginç olan,geçen sene böyle adamların olmaması.Yeni yeni türemeye başladılar,Dediğin gibi zamanlamalar da hayli ilginç.Bak gör transfer sezonu bitsin birçoğunu burda göremessin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt