Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Podolski, Arshavin, Sercan, Serdar Aziz. Bu dördünü alalım iş biterrr

Muslera

Ujfalusi Serdar Gökhan Eboue

Melo Selçuk

Kazım Arshavin Podolski

Baros

Seneye de Baros, Ujfalusi ve Gökhan'ın yerine oyuncu aldık mı canavar olur takım.

Bu transferler mutlaka yapılmalı, cimriliği bıraksınlar. Transfer döneminin sonuna geliyoruz. Bir maçta takıma 2.5 milyon $ hasılat yaptıran taraftara ayıp.

7 yabancı olmuş hacı.

Sercan´i mutlaka almaliyiz. Almazsak cok büyük hata ederiz. Cocuk gol kaciriyor belki, ama onun 18-19-20 yasinda yaptiklarini hangi genc yapmis Türkiye´de Arda disinda? Kim bu kadar etkili olmus, tehlikeli olmus bu yasta? Sercan daha 21 yasinda ve kendini daha cok gelistirebilir. Hele ki Fatih Terim´in elinde. Aslinda iyi de bi kanat oyuncusudur bence Sercan. Kacirmamaliyiz. Cok pisman oluruz

Cenk Tosun ? Bırak da pişman olalım Sercan 'ın kalitesi yetmez bizim takıma

bencede sercan kesinlikle alinmali.

millet son vuruslarina takilmis.iste türk düsüncesi.gol atmayan oyuncu kötüdür.

sercan gibi hiz ve top teknigi olan yerli,hadi yerliyi gectim,oyuncu yok.

belki son senede kendini fazla gelistirmedi,ama adam 21 yasinda,bunu unutmayin.ertugrul saglamin adam olmadigini zaaten biliyoruz,onun elinde messi´de serdar özkan olurdu.

sercan´i alip ona güvenirsek,yeni bi "yerli yildiz"imiz ola bilir bknz. hakan sükür,hasan sas,arda fln

belki son senede kendini fazla gelistirmedi,ama adam 21 yasinda,bunu unutmayin.ertugrul saglamin adam olmadigini zaaten biliyoruz,onun elinde messi´de serdar özkan olurdu.

sercan´i alip ona güvenirsek,yeni bi "yerli yildiz"imiz ola bilir bknz. hakan sükür,hasan sas,arda fln

bu arkadasimizi listeye alalim, dogrulari konusan adamlardan biri, katiliyorum

[video=youtube;Zg5-sIgzWx0]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0&NR=1[/video]

bunuda izlemelisin o zaman, barış özbek şov var. No look falan :D

Hmm bunu izlemelisiniz Kahraman Adnan Polat döneminde Barış oynuyordu ne büyük topçuydu ama :o:o:o

Beyler kendinizi en iyiye değil en kötüye hazırlanın sonra iyi bir geldiğinde sevinirsiniz ama podolskiden düşük biri gelirse üzülürsünüz :asd:

lugano cok iyi bir stoper Umut, dogruya dogru ve onun gitmesi feneri cok kötü etkiler.

adam hem stoperde tas gibi, hem duran toplarda muthis silah

feneri etkilemez demedim ki Salman, ben bu adamın gidip gitmemesinin bizi korkutup korkutmamasına sirayet etmesini garipsedim. ben fenerin gittiği oyunculardan çok bizim ne yapacağımızın önemli olduğuna, ne olursa olsun şampiyonluğun en önemli favorisi olmamız için iyi bir kadro ile iyi bir takım olmamızın bizi şampiyon yapacağına inanıyorum. bana ne ki lugano gitmiş gitmemiş...

işte senin anlattığın bu özellikler zaten taşıyıcı modu elmander baros keza bunu yapıyor zaten sağdan kazım kazım eboue bile taşıyıcı özellikleri olan bir hücum futbolcusu gibi emre çolak engin baytar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt