Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercanı beğenmeyenlerden, Türk forvet önerisi bekliyorum ama stili sercana benzicek, ve 4 milyon euroyu geçmicek.

Servet'e laf atıp durmayın,Egemen ile Serdar'i gördük kazakistan macinda.

Bana göre Servet en iyi yerli defans.

Ama diyim rezil ederler seni, küfür yersin :)

Bu Servet'i harika - süper ve 1 tane yapmaz. ama gerçek şuki ülkemizde en hazır, en tecrübeli ve en sağlam yerli stoperdir Servet. Ama overall da iyi stoper değil ortalama bir stoperdir. Bu da bizdeki sorun işte. Yanına da kendi gibi adamları verdiğimiz sürece o da kötü gözükür.

Ajax'dan tek adam alinir, oda Eriksen, El-Hamodue ile felan olmas bi is :)

1. Gignac

2. Pavluchenko

3. Hamdoui

Siralamam böyle. Ama ücüne de sevinirim acikcasi. Gignac olmuyorsa, ki cok zor, Pavlu ya da Hamdoui arasinda bir siralamam yok. Kim gelirse gelsin. Ama hepsi faydali olur bence. Hamdoui iyi bitiricidir ama

albert_riera_wedding_6.jpg

Adam tarifsiz beyler

Adam king :lol:

Sercan Yıldırım kesin bitti mi beyler?

bu sene transferler az oldu diyenler gönüllerini ferah tutsunlar.seneye gelecek transferler daha oturmuş ve kaynaşmış bir kadroya gelecekler.uyum sorunları normalden daha az olacak ve inanıyorum ki seneye transferler daha önce bitecek.çünkü çok iyi bir takım olacağız.3-4 transfer olacak ve hemen kadro yapısı oluşacak.

Seneye dediğimiz gibi ilk 11 e 2-3 isim, yedek kulübesine de 2-3 isim gerekli. Yedeğe genç ve potansiyeli olan yerliler, ilk 11e 2 yerli 1 yabancı lazım.

Sercan Yıldırımı beğenmeyenler Yerli bir forvet bekliyorum sizden ! Genç ve hızlı olacak..

El hamdaoui fransanin St Etienne takimina onerilmis gecen hafta ama hocalari red etmis cunku oyuncu kararini bir turlu vermemis.

Demekki Ajax onu satmak istiyor.Galiba biraz sorun eleman. :)

[video=youtube;RC69DozIX5s]https://www.youtube.com/watch?v=RC69DozIX5s[/video]

Beylerr :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt