Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Porto böyle böyle oyuncu çıkarıyor, TSL de mücadele etcez bence bu riske değer. olmadı seneye sağlam bir adam alınır. Bu adam ne pino' ya ne carrusca' ya benziyor. bunun kumaşı daha kalite kokuyor

Porto genç oyuncuyu transfer eder sonra ona gereken desteği verir, istediği verimi alamazsa zarar etmeden elinden çıkarmayı bilir.

Biz öyle yapamayız önce oyuncuya doğru düzgün şans vermeyiz sonra genç oyuncudan olgun futbolcu tecrübesiyle oynamasını bekleriz ve beğenmeyiz daha sonra 1-2 sene çürüdükten sonra başlarız kiralık vermeye sonra 1-2 sezon kiraladıktan sonra yok pahasına elimizden çıkartırız.

Porto genç oyuncuyu transfer eder sonra ona gereken desteği verir, istediği verimi alamazsa zarar etmeden elinden çıkarmayı bilir.

Biz öyle yapamayız önce oyuncuya doğru düzgün şans vermeyiz sonra genç oyuncudan olgun futbolcu tecrübesiyle oynamasını bekleriz ve beğenmeyiz daha sonra 1-2 sene çürüdükten sonra başlarız kiralık vermeye sonra 1-2 sezon kiraladıktan sonra yok pahasına elimizden çıkartırız.

herşey değişebilir, biz de. O zaman taraftar olarak alınan her oyuncaya destek çıkmalıyız.

Brezilya'lı, Arjantin'li olupta 23-24 yaşına kadar ülkesinde kalmış ve yıldız diye lanse edilen oyunculara sıcak bakamıyorum. Marlos'u izlemedim ama 23 yaşına gelmiş bir yıldız adayını Avrupa'da ki takımların bırakmayacağını da biliyorum. Bu Marlos yıldız ise scout sistemimiz kısa sürede sanırım Milan gibi oldu. Arda'yı sat ne oynayacağı belli olmayan, brezilya gibi ofans oyuncuların show yaptığı defans oyuncularının ise servet'ten beter olduğu bir ligden oyuncu al. Umarım böyle bir hataya düşmezler. Podolski olmuyorsa alternatifi Marlos mu yani? :(

PES' e göre oyuncu mu alacaksınız :D servetin değeri 80 olan oyundan şüphelenirim ben

Aslında Afrikaya gidip 200-300 dolara genç çocuklar bulsalar daha iyi. Bakarsınız yıldız olurlar... :D

Brezilya'lı, Arjantin'li olupta 23-24 yaşına kadar ülkesinde kalmış ve yıldız diye lanse edilen oyunculara sıcak bakamıyorum. Marlos'u izlemedim ama 23 yaşına gelmiş bir yıldız adayını Avrupa'da ki takımların bırakmayacağını da biliyorum. Bu Marlos yıldız ise scout sistemimiz kısa sürede sanırım Milan gibi oldu. Arda'yı sat ne oynayacağı belli olmayan, brezilya gibi ofans oyuncuların show yaptığı defans oyuncularının ise servet'ten beter olduğu bir ligden oyuncu al. Umarım böyle bir hataya düşmezler. Podolski olmuyorsa alternatifi Marlos mu yani? :(

çok haklısın engin ve marlos büyük kumar olur. ama tutarsa var ya... :D :D

herşey değişebilir, biz de. O zaman taraftar olarak alınan her oyuncaya destek çıkmalıyız.

Destek gelmiyor taraftardan, 20 yaşında dos santos geldi bu takıma, adamı bitirici vuruşları iyi değil, son pasları iyi değil diye eleştirdiler, bal yapamayan arı dediler :D

Kesinlikle türkiye de genç oyuncuya tahammül edilmiyor. Marlos gelse, 2 maç istediğimiz performansı göstermezse hemen asar keserler.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma numaları belli oldu. Arda Turan'ın 11 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Kadrosunu Arda Turan, Falcao gibi yıldızlarla güçlendiren La Liga temsilcisiAtletico Madrid'de Osasuna maçının kadrosu açıklandı.

20 kişilik kadroya sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyen Arda Turan ve Porto'dan transfer edilen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao da dahil edilirken, Arda'nın yeni takımında giyeceği forma numarası da belli oldu.

Açıklamaya göre Galatasaray'da sırasıyla 22, 66 ve 10 numaraları formaları giyen Arda, yeni takımında 11 numaralı formayı giyecek. Milli takım da ise 14 numaralı formayı tercih eden yıldız oyuncu 11 numarayı seçerken,Porto'dan 40 milyon avroya transfer edilen Falcao 9 numaralı formayı aldı.

Öte yandan Osasuna maçının 20 kişilik kadrosuna adıGalatasaray ve İnter ile anılan Diego Forlan ve yineGalatasaray'ın transfer etmek istediği iddia edilen Elias Mendes Trindade ise alınmadı.

Harbi manyak kadroları oldu ya:D,Birazdan ilk 11 i yazıcam bekle:)

------------valdes--------------

alves----puyol---pique----abidal

-------------------------------

-------fabregas----xavi---------

-----------iniesta---------------

messi-----------------------sancez

-------------villa--------------

hobaaa :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt