Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamdaoui diyoruz da twitterda adını vermemiz yasak olan duyumcu Sercan hayırlı olsun demiş.Aslında bizim elimizde Baros+Hamdaoui+Elmander+Sercan olmalı zaten.Büyük takımız biz 4 forvet çok değildir bize.

Ölmesin kimse demiş.. Ölmesin kimse.. Al ben de diyorum.. Teröre karşıysak ona sebep olan sosyal olguların da önüne geçmemiz lazım.. pkk Türkiye olayını Türk, Kürt çatışmasına taşımayın ne olur .. Yoksa daha çok Mehmetlerimiz ölecek :(

önceki aciklamalarida var almanya da taniyanlarda var o konudaki düsüncelerini bilen. aciklamasi aynen dogru anlasildi tam bir bdpli aciklamasi,bence böyle seyler futbol üstü futboldan daha önemli seyler ya birisi kulagini cekmesi gerekir yada taraftar tepkisini göstercek

Tercümesi ;

Mounir El Hamdaoui ve Ajax yakında her bir itfa daha sağlayacaktır. Türk basınına göre Galatasaray için forvet arkasında. Saldırgan izni, ancak son transfer bulunabilir bir kulüp değildir biliyordu olabilir.27 yaşındaki Galatasaray El Hamdaoui olan listede yüksek olduğu söyleniyor. Ajax milyon dört ila beş milyon avroluk bir miktar bekliyoruz. Bu para yapar mı Cim Bom belli değildir.Türk ligde sadece bijvoorbee gibi olabilir ...

Translateden ben de bakabiliyorum ama bi halt anlasılmadı translate de :)

Tercümesi ;

Mounir El Hamdaoui ve Ajax yakında her bir itfa daha sağlayacaktır. Türk basınına göre Galatasaray için forvet arkasında. Saldırgan izni, ancak son transfer bulunabilir bir kulüp değildir biliyordu olabilir.27 yaşındaki Galatasaray El Hamdaoui olan listede yüksek olduğu söyleniyor. Ajax milyon dört ila beş milyon avroluk bir miktar bekliyoruz. Bu para yapar mı Cim Bom belli değildir.Türk ligde sadece bijvoorbee gibi olabilir ...

Google translate degilde bu dili bilen bir arkadas cevirse daha iyi olacak gibi :)

Ceyhun Gülselam'ı unutuyor çoğu kişi.Sezonun en'lerinden olursa şaşırmayın.

Sanmıyorum.Ben cok daha iyi bekliyodum onu ama cok yavas gozuktu gozume.Ayrıca fizigine gore gucu zayıf.Buda onu hem hantal hem gucsuz yapıyo.Cok daha tempolu olması gerek.Şoyle soyliym ortasaha icin hantal ve temposuz bi adam defans icin gucsuz bi oyuncu gibi goruyorum.Arada kalıyor bence.

Yeni Platini - Fotomaç

Bu habere göre Riera orta sahada oyun kurucu oynayacak! (Fotomaç tabii, ama Sabri için de orta sahada oynayacak diye haber yaptıklarında atmayın ülen diye düşünmüştüm doğru çıktı)

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Çağlar

Melo Selçuk

Kazım Riera Sercan

Baros

gibi bir takım mı düşünüyor FT sizce?

saçmalamayın

hamdaoui yerli statüsünde de biz mi bilmiyoruz?

gelmişler, sercanla kıyaslıyorlar

El Hamdoui bizim basından almışlardır..Yada Menajer oyunudur..İsteyeceğimizi sanmam...İlgilenilenler şimdiye kadar basına düştü zaten.

Riera icin en buyuk temennim uzaktan muthis bir gol atmasin. Bunu kim yaptiysa basarili olamadi bizde. :)

Muslera ya çok iş düşmez.(F.Terim takım savuması yaptırıyor.)Genellikle büyük maçlarda önemli kurtarışlar yapar.

Ama Eboue tüm maçlarda etkili olabilecek hem defans hem ofans oynayabilecek bir kişi.

Hazırlık maclarında fazla göremedik bu savunmayı ama ins dediğin olur takım halinde savunma takım halinde atak oynarız..Ama Galatasarayda özlediğimiz sürekli hücum eden bi Galatasaray.

Bunuda bu gelen gidenlerin arasında en iyi Terim yaptırır. Sabırsızlıkla bekliyorum ligi.

Ölmesin kimse demiş.. Ölmesin kimse.. Al ben de diyorum.. Teröre karşıysak ona sebep olan sosyal olguların da önüne geçmemiz lazım.. pkk Türkiye olayını Türk, Kürt çatışmasına taşımayın ne olur .. Yoksa daha çok Mehmetlerimiz ölecek :(

bugün twitter ve Face'dan yayınladığım mesajım şöyle idi;

"Bugünlerde bir ayrım yapmamız gerekiyorsa kesinlikle hiçbir Kürt vatandaşımızın değil, ama her BDP'linin... "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt