Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

olmayacağını biliyorum ama yinede söylemeden geçemeyeceğim:D

bir sürü forvetin adı geçti takımımızla ama çoğu da niang dan daha iyi değil. niang bizde çok iş yapar:)

ben bu 3 lüye çok güveniyorum:)

33w0eiu.png
:)

images
Bu 4 lü nasıl

Selcuk-Riera-Kazım-Baros

Yazıları kareye uyarlıyamadım:D

Muslera ya çok iş düşmez.(F.Terim takım savuması yaptırıyor.)Genellikle büyük maçlarda önemli kurtarışlar yapar.

Ama Eboue tüm maçlarda etkili olabilecek hem defans hem ofans oynayabilecek bir kişi.

Bu kanıya nerden vardınız bilmiyorum ama bizim defans yol geçen hanı gibi ve buna stopere geçecek olan Ujfalusi de çare olamaz. Takımımızın en büyük zaafı ise kim gelirse gelsin takım savunmasını yapamıyor olmamız. Bunun dışında maçlar biraz sıkışsın Terim 10 kişiyle hücum yaptıracak ki bu da arkayı boşaltmamız anlamına gelir. Stoperlerimiz ağır ve defansın arkasına çok kolay sarkabilir rakipler. Yan ve duran topları hiç söylemiyorum zaten, defansta 4 tane 1.90 a yakın adamımız varken bile her maçta kafa golü yiyebiliyoruz.

Yani bence Muslera canından bezecek :)

Milli maç herkes ntvspor'a :)

Mactan sonra görüşmek üzere.

Allaha emanet.

üçgen filan paylaşıyosunuz ne iş illumanati'ciler sizi :asd:

Baros giderse gignac gelirse...

---------------------Muslera-------------------

Sabri-------Urfalı-----------Servet-------Caglar

-------------Eboue-------Melo----------------

Kazım--------------Selcuk--------------Riera

---------------Gignac-----------------------

Hakan Ümit Necati H.Kabze.. 4'ünün de sahada olduğu maçlar gördük:) 24 kişilik kadroda 4 forvet çok değildir renkdaşlar..Yerli forvet şart takıma yalnız Sercan bitirici değil haylaz falan diyoruz ama en azından Türk ve potansiyelli..Seneye bir Türk daha alırız tadından yenmez,mesela Mevlüt.

Hakan Ümit Necati H.Kabze.. 4'ünün de sahada olduğu maçlar gördük:) 24 kişilik kadroda 4 forvet çok değildir renkdaşlar..Yerli forvet şart takıma yalnız Sercan bitirici değil haylaz falan diyoruz ama en azından Türk ve potansiyelli..Seneye bir Türk daha alırız tadından yenmez,mesela Mevlüt.

Mevlüt-Cenk Tosun-Sercan-Elmander ne güzel olurdu ama imkansız geliyor bana :D

ya renktaslar yönetim sercani alıp transferi bitirdik derse harbiden üzülürüm

:)

images
Bu 4 lü nasıl

Selcuk-Riera-Kazım-Baros

Yazıları kareye uyarlıyamadım:D

benimkiler kadar olmasa da onlarda iyi:)

aslında oyuncularımızın çoğu isim olarak çok iyiler ama baroş sakatlıktan kazımda formsuzluktan sıkıntı çekmeseler kadromuz çok iyi işler yapar...

eboue ve melo yu görünce insana bir güven veriyorlar:)

sakatlık başımıza bela olmaz inşallah...

sondktransferi sondktransferleri

GALATASARAY SERCAN YILDIRIMI EN GEC 2 SAAT SONRA GÖRÜSMELERE BASLANMISTIR DIYEREK BORSAYA BILDIRECEK.

SABAH SAATLERINDE ISE KULÜP VE OYUNCU ILE ANLASTIK DIYEREK BORSAYA BILDIRECEK. GALATASARAY 1 YABANCI DAHA BITIRMEK ISTIYOR..ADAYLAR ISE:

GIGNAC,EL HAMDAOUI , FRED , AMAURI , GYAN , CARLTON COLE, PAVLYCHUENKO, LEANDRO DAMIAO VE COK SÜRPRIZ BIR FORVET DAHA

benim kolpaci gene yazmis az önce biseyler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt