Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Size göre 1 transfer mi yapılacak, 2 mi? bence 2:)

Ahmet Cakar Mode On;Şöyle bir düsünün,Yarın sabah saat 9 da kalkmıssınız,Dısarıda muhtemelen Hafif bir rüzger sesi,Böcek vızıltıları ve kus sesleri esliginde bilgisayarınızın basına geciyorsunuz,O bilgisayarın dügmesine basmadadan önce, Kahvaltınızı Bilgisayar masasına koyun diycem ama demiyorum:DSonra bilgisayar yavassssssss,yavassssssss acılıyor fan sesi esliginde.Acıldı mı!Daha sonra Geogle ye 2 sefer tık tık yapıyoruz,Oradan Galatasaray resmi sitesine giriyyorsunuz,Bir bakmıssınızki karsınıza 32-33 yaslarında,Zenci,Uzun saclı hafiften Rafi Maranga ya benziyen:D biri cıkacak karsınıza...

Ahmet Cakar; Mode off

:D:D

kardeş dediğim gibi yarın her sabah olduğu gibi o şekilde ama bu sefer son kez kalkacağım...Ahh Drogba ahhh bi bilsen seni ne kadar istediğimizi :(

bugün bişiler olur bence akşam spor tv lerinde son dakika görebiliriz transferle ilgili :)

Az önce Lyon maçının tekrarını izledim de, şu Pjanic'i alsak ne iyi olurdu ya.Gerçekten çok iyi bir oyuncu.

Size göre 1 transfer mi yapılacak, 2 mi? bence 2:)

Ahmet Cakar Mode On;Şöyle bir düsünün,Yarın sabah saat 9 da kalkmıssınız,Dısarıda muhtemelen Hafif bir rüzger sesi,Böcek vızıltıları ve kus sesleri esliginde bilgisayarınızın basına geciyorsunuz,O bilgisayarın dügmesine basmadadan önce, Kahvaltınızı Bilgisayar masasına koyun diycem ama demiyorum:DSonra bilgisayar yavassssssss,yavassssssss acılıyor fan sesi esliginde.Acıldı mı!Daha sonra Geogle ye 2 sefer tık tık yapıyoruz,Oradan Galatasaray resmi sitesine giriyyorsunuz,Bir bakmıssınızki karsınıza 32-33 yaslarında,Zenci,Uzun saclı hafiften Rafi Maranga ya benziyen:D biri cıkacak karsınıza...

Ahmet Cakar; Mode off

:D:D

Bakın beyler:

1 - Galatasaray'da transfer bitmez!

2 - Fener'in hayatı şikesiz geçmez!

3 - Beşiktaş'ın portekizlileri tükenmez!

:D

Ulan transfer dönemi bitiyor kap'a hala görüşme bildirimi gelmedi..

Çok tuhaf..

Sanki başka transfer yapamıcaz gibi.cok kotu olur bizim için.Kadro zaten dar.Forvette yine 2 adam kaldı şaka gibi:)

bu saatten sonra kim gelirse gelsn farketmez benim icin podolskiyi alamadıktan sonra riera fena sekilde moralimi bozdu bu kadar ii isler yapmısken riera hic yakısmadı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt