Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Svchost.exe'lerini bak bakalım kaç tane. Birde genelde svchost'lar sağlam çıkar, svvhost şeklinde eskiden MIRC programlarından genelde bulaşan virüsler vardı. Svchost'larına bak Windows System32 içinde olanlardan korkma, diğer klasörlerde varsa sil. Msconfig'den şüphelendiklerinin tıkını kaldır, bilgisayarın eski ise kullandığın antivirüs programı svchost'u coşturmuş olabilir. Senin yerinde olsam antivirüs'ün yanında firewall kurardım renkdaş.

anti malvarewebytes kullanıyorum.

ispanyayı yenemessek elendik ...pöhhöö son dünya 2.cisi bu duruma düşecekse zaten elenelimm

polonya B.Britanyayı yenerse biz otonmatikman eleniyoruz :(

Öncelikle hakemler hayatınızı s*****m ( seveyim) demek istiyorum..Elleriyle aldılar macı polonya ya verdiler .. Bu nası bişeydir Allah askına ..

Size burdan en içten gelen dileklerimi saydırmak isterdim ama malum kurallar..

Allah sizi bildiği gibi yapsın ins.

th_89798_riera_mirallas_01_122_217lo.jpg

:)

anti malvarewebytes kullanıyorum.

Antivürüs olarak Kaspersky yada AVG(Avg'nin 8 yıllık lisanları nette var, illegal tabi) Firewall olarak Comodo'nun firewall'ı bulabilirsin.(1 yıllık lisansı nette var, illegal olarak) Tabii benim tavsiyem renkdaş, kullanıp kullanmamak senin bileceğin iş.

maç konuşmayın burada lütfen....................

Öncelikle hakemler hayatınızı s*****m ( seveyim) demek istiyorum..Elleriyle aldılar macı polonya ya verdiler .. Bu nası bişeydir Allah askına ..

Size burdan en içten gelen dileklerimi saydırmak isterdim ama malum kurallar..

Allah sizi bildiği gibi yapsın ins.

aynı hisleri paylaşıyorum inanılmaz sinirliyim şuanda ya vallahi orda oyuncuların yerinde olsam tekme tokat dalardım heralde şerefsizin oğluna ...

Bomba patlasın artık.Milli maç ruhumu kararttı zaten.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt