Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan'a Engininkine benzer sözleşme yaparlarsa bence fazla yaramazlık yapmaz, futbola odaklanır gibime geliyor. :D

Hayırlısı!

Bence orta sahaya ofansif, adam gecebilen birini almaliyiz.Selcuk inan Adam gecemiyor bu isi ondan beklemek hata olur. Umarim yonetim iyi birini getirir..

andrei arshavin:) ne gider son dakka transferi sol açık sağ açık forvet forvet arkası frikik şut çalım herşey var ilaç ilaç

Yarın, 1 yerli 1 yabancı olabilir, sadece 1 yerli de olabilir, sadece 1 yabancı da olabilir, hiç transfer olmayabilirde. Duyumlarım bu yönde :)

PIeW8c20BP.jpg

Transfer OLABİLİRDE:animation:OLMAYABİLİRDE:sad007:

:asd:

Servetle Gökhan hata yaptılça,keşke bunların yerine adam alsaydık dersin renkdaş,konuştururlar yani merak etme:D

Bunu 50 kere yazdım. Ben olsam önce göbeğe 2 tane yabancı transfer yapar sonra kalan haklarımı buna göre kullanırdım. Kimi alırsak alalım defansta Srvet ve Gökhan oynadığı sürece büyük başarı gelmez ki beN stoper olarak Ujfalusi ye de güvenmiyorum.

bursa forumlarından

****yekta kurtuluşu kasımpaşada iken bile hep bize gelsin istiyodum hadi be başkan alalım bugün şu sercan gsde,yekta bursasporda haberini

****yekta artı 3 milyon euroya bu iş bitsin eğer gs kiralamak istiyosa satın olma opsiyonu gs verilmesin verilceksede bonservis bedeli 5 milyon euro olsun

****yekta + 3.7 milyon euro hiçte fena olmaz bence

****Yektayı alalım Sercan'ı verelim. Para falan gerekmez.

Bu Tayfun Barindiri Yere yikip

Konustura konustura agzina agzina vurasim var

angutkafa Sikecilerin 1 temmuzdan once Sampiyonlar Liginden Grup lideri olarak cikacak bir kadrosu vardi

Yuru lan yuru Kafa buyuk olmakla degil gerek o kafa calisisn arkadas

bursa forumlarından

****yekta kurtuluşu kasımpaşada iken bile hep bize gelsin istiyodum hadi be başkan alalım bugün şu sercan gsde,yekta bursasporda haberini

****yekta artı 3 milyon euroya bu iş bitsin eğer gs kiralamak istiyosa satın olma opsiyonu gs verilmesin verilceksede bonservis bedeli 5 milyon euro olsun

****yekta + 3.7 milyon euro hiçte fena olmaz bence

****Yektayı alalım Sercan'ı verelim. Para falan gerekmez.

çok beklerler

F.Bahçeli yorumcular Lugano zaten çok etkili değil ve hata yapıyorduya geldiler:) Bilica çok iyiymiş aratmazmış :)

An itibari ile LigTV de :)

Bunu 50 kere yazdım. Ben olsam önce göbeğe 2 tane yabancı transfer yapar sonra kalan haklarımı buna göre kullanırdım. Kimi alırsak alalım defansta Srvet ve Gökhan oynadığı sürece büyük başarı gelmez ki beN stoper olarak Ujfalusi ye de güvenmiyorum.

Seneye inşallah nabalım Adnanslar saolsun 27 oyuncunun 24 ü işe yaramaz olursa anca bu kadar toparlanıyo takım.

wikikulu : bilica sezona damga vuracak.

yeni kazma takımı, kürek falan almış sanırsam.

S.a yabancı forvet konusunda gelişme varmı?El Hamdaouiyi kesin aldımı Espanyol twitterda bizle adı geçiyoda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt