Ali Aliyev
Cezalı
- 15 Haziran 2010
- 1.133
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Belki gelir diye heyecan yaptım
ve demiyelim veya olur ikisi gelmez gibi![]()
Belki gelir diye heyecan yaptım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve demiyelim veya olur ikisi gelmez gibi![]()
çağatay bey size gelen bi duyum filan ykmu yahu yazıklar olsun tek kelimeyle ya..yazıklar olsun...diyecek kelime bulamıoyorum bugün mutlak suretle bi gelişme bekledim bn...sercana kesin gözüyle bakıyorumda yabancı transferinde güvendiğim dağlara kar yağdı malesef...Dedim saat 20, 45 ama sonuç yok
sercana kesin gözüyle bakıyorumda yabancı transferinde güvendiğim dağlara kar yağdı malesef...Dedim saat 20, 45 ama sonuç yok
kale:......................defans:..............orta alan:......... forvet:
muslera...................gökhan................sabri............baros
ufuk.........................servet.................yekta...........elmander
aykut.......................hakan.................eboue
...............................çağlar..................melo
...............................ujfalusi................selçuk
................................semih.................aydın
.........................................................emre
.........................................................ceyhun
.........................................................ayhan
.........................................................kazım
.........................................................riera
..........................................................engin
sizce eksiğimiz nerelerde
ya varya şimdi ağzımı açacam çok pis şeyler dicem yemin ediyorum ya yazıklar olsun be...ulan koskoca 3 4 ay burda bi tane sansasyonel bi transfer bekledik..daha doğrusu bu beklentiye sokulduk..saygıdğer başkanımız tarafından bizzat...koca gidi 3 4 ay geçti bi tane bi atak oyuncusu diye diye alamadılar bi tane hepimizin gönülünü hoş tutan bi adam ya..hala bu saate kadar geldik gelişme yok ayıptır yahu ayıptır son gnüe transfer bırakıpta amacınız nedir ya sizin![]()
hamdui çok iyi golcü bence 20 rahat atar adam fizik mücadeleye giren yapısı yok zaten kaleyi gördü mü atıyor
Keske transferin son günü bugün olsaydıda,Nöbette olsaydın Anarım:sad007:Adaalet mi bu Emre? 3 ay bekle bekle. En önemli gün buarada olma :sad007:
çok pis kelamlar çıkacak ağzımdan zor tutuyorum kendimi bi tane adam alamadınız bea..yıllardan beridir barosa güvenip yol çıkıyoruz sezon ortasında başımıza gelenler malum hoca forvet die die kendini yırttı aylardı bi tane adam lamdılar tüh yazıklar olsun yaafiratgunayer fırat günayer
Gs bu saatten sonra yabancı transferi yapmaz gibi duruyor..Belki Manisa'dan Yiğit gelebilir ama onun da hocası ''kesin ayrılmayacak'' dedi..
Yabancı transferi yapılmayacak mi yani ?
Belki gelir diye heyecan yaptım![]()
Keske transferin son günü bugün olsaydıda,Nöbette olsaydın Anarım:sad007:

Yapılabilir ama ben umudumu kaybettim.. Kimi el attıyzak kurudu.. Moralim bozuk..
F.Bahçe hazırlık durumu açısından, form açısından 6, Trabzon 5 dediler
Bejekeye geçtiler.