Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

merhaba...

son gunde birseyler olacak mi yoksa transferi kapattik mi?

sercana kesin gözüyle bakıyorumda yabancı transferinde güvendiğim dağlara kar yağdı malesef...Dedim saat 20, 45 ama sonuç yok
çağatay bey size gelen bi duyum filan ykmu yahu yazıklar olsun tek kelimeyle ya..yazıklar olsun...diyecek kelime bulamıoyorum bugün mutlak suretle bi gelişme bekledim bn...

hamdui çok iyi golcü bence 20 rahat atar adam fizik mücadeleye giren yapısı yok zaten kaleyi gördü mü atıyor

F.Bahçe hazırlık durumu açısından, form açısından 6, Trabzon 5 dediler :)

Bejekeye geçtiler.

kale:......................defans:..............orta alan:......... forvet:

muslera...................gökhan................sabri............baros

ufuk.........................servet.................yekta...........elmander

aykut.......................hakan.................eboue

...............................çağlar..................melo

...............................ujfalusi................selçuk

................................semih.................aydın

.........................................................emre

.........................................................ceyhun

.........................................................ayhan

.........................................................kazım

.........................................................riera

..........................................................engin

sizce eksiğimiz nerelerde

Eksik Forvet kısmınında...

Elmander yazısının altını da diğer yerler gibi nokta noktalar ile doldurmamışsın..Orada eksiklik var :)

ya varya şimdi ağzımı açacam çok pis şeyler dicem yemin ediyorum ya yazıklar olsun be...ulan koskoca 3 4 ay burda bi tane sansasyonel bi transfer bekledik..daha doğrusu bu beklentiye sokulduk..saygıdğer başkanımız tarafından bizzat...koca gidi 3 4 ay geçti bi tane bi atak oyuncusu diye diye alamadılar bi tane hepimizin gönülünü hoş tutan bi adam ya..hala bu saate kadar geldik gelişme yok ayıptır yahu ayıptır son gnüe transfer bırakıpta amacınız nedir ya sizin :mad:

Demesen olmaz demi? Sendemi Messi yi bekliyorsun? Yönetim muthis bi is yapti, Riera, Elmander, Selcuk Inan, Melo, Ujfa ve Muslera, hala begenmiyorsunuz. Hala anlamiyorum

firatgunayer fırat günayer

Gs bu saatten sonra yabancı transferi yapmaz gibi duruyor..Belki Manisa'dan Yiğit gelebilir ama onun da hocası ''kesin ayrılmayacak'' dedi..
çok pis kelamlar çıkacak ağzımdan zor tutuyorum kendimi bi tane adam alamadınız bea..yıllardan beridir barosa güvenip yol çıkıyoruz sezon ortasında başımıza gelenler malum hoca forvet die die kendini yırttı aylardı bi tane adam lamdılar tüh yazıklar olsun yaa :mad:

O kadar adam aldık hala eksik, hala eksik. Geçen sene iyi yırtmışız bunu görmek lazım. Allah korumuş, Arma korumuş.

Belki gelir diye heyecan yaptım :(

keşke gelse ikisi mükemmel olurdu cuk oturan transferler ama ikisinden birine razıyım transfer yapılmıcak diye moral bozuyolar tweetarda eğer yapılmazsa tepkimizi yine galatasarayımız için içimize atıcaz

şimdi çıksın oynasın ali dürüst ve sevgili muhasebecei yöneticilerimiz forvette....

Telegol saat kacta bilen yokmu?Simdi gogılı actırmayın bana,hadi söleyin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt