Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rahimsetenibrahim seten

SON DAKİKA1: "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..

2 dakika önce

ibrahimsetenibrahim seten

SON DAKİKA: Niang gitti..

Yahu geçin boş lafları

Feneri dağıtmışmış

Feneri dağıtan adamların sağ kanadıydı(Sağbek + Sağ Açık)

Biz alsak Başkanın sülalesinden girip Yönetimin yedi ceddinden çıkmıştınız

Bu gece hareketli olabilir. Geçen sene son gece, sabaha doğru Misi ile İnsua gelmişti. O zaman ramazan ayındaydık. Bir yandan sahur yapıp, diğer yandan Misi ile İnsua'ı bekliyorduk TV 'de ve internet başında :D

biz sercan-yiğit ve bi forvet alalım (mümkünse poldi olsun) fenerde kimi alırsa alsın

ibrahimseten SON DAKİKA1: "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..

7.5:confused:

Bienveniuyu fener aldi diye cok iyi diyenler,biz alsaydik yonetime acayip kufur ederlerdi ... Kor oldu badem gozlu oldu

ibrahimseten ibrahim seten

SON DAKİKA OLMAYAN SON DAKİKA:) Gyan ve El Hambaoui olmadı, ntvspor'un dediği için aday Y.Boys'dan Bienvenu.. görüşmeler sürüyor..

febe iyi para kazandi galiba.seneye iyi transfer yapmak icin mi acaba

ya gec onalri sen bu sene onlardan hic bi cacik olmayacak bakin görün o iyi kadro dedgin $ike yle sampiyon olmus ben acikcasi fenerden sadece 2 futbolcuyu begeniyorum öbürlerini at cöpe biri gökhan biri serdar

Bütün kadro meselesi değil aslında. Kimi alırlarsa alsınlar adamlarda Alex faktörü var. Bir futbolcu bir sezonda 30 gol atıp 15 asist yapıyorsa zaten tek başına şampiyon yapıyor demektir. Bu adam olmazsa aday adayı bile olamazlar.

Biyenvenü kim la?Çikolata markası gibi.Geçin bu işleri.Biz alsak,yönetime küfürler başlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt