Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeter tabi. Yetmez diyenlere de Spormax'te İnternacional maçları çıkıyor onları izlemelerini öneriyorum.Damiao Porto 10 Milyona alıp 30'a satınca biz uyuyoruz yea,alınca da adı sanı duyulmamış adama o para verilir mi 32 yaşındaki X'i tercih ederim.

Bence öncelikle yerli oyuncu olarak, 21 yaşındaki sercan alınmalı. Sercan'ı tercih ederim adı geçen genç yabancılar arasında

şunu söyleyeyim brezilyadan ciddi potansiyelli büyük yıldız adayı alamayız binlerce scout ağını kurmuş durumda brezilyada ciddi potansiyeli olanı kapıyor

Beyler tv 8 'de Napoli-Lazio maçı var bi kalede De Sanctis diğer kalede ise Muslera :asd: Vay anasını :D

Bence öncelikle yerli oyuncu olarak, 21 yaşındaki sercan alınmalı. Sercan'ı tercih ederim adı geçen genç yabancılar arasında

Sercan'dan bi yol olmayacağını sende benim kadar biliyorsundur.Baros kalacaksa buyursun gelsin.Ama Baros gider forvet Sercan'a emanet edilirse niye gol atamıyor bu takım arkadaş der herkes.

Volkan Şen röportajında "Şampiyonlar Liginde oynayacağım için çok heyecanlıyım" diyor ama grup aşamasında oynayamayacağının farkında değil..

:D :D

Listeler 1 eylül de bildirileceğine göre oynayamaz mı ki ? Oynayamıyorsa söylemiş olmalılar adamı kandırmamışlardır umarım :D

Herkese iyi nöbetler:tiphat:Forumda sinek avlıyoruz yine:D

Size haberle veda ediyim:)

Lassana Diarra'nin Tottenham'a transferi yatabilir. Spurs, oyuncunun 3.8m€ luk net kazancini odemek istemiyor.

Son gelismeleri kisaca anlatirmisiniz? Gormezden gelmeyin mesajimi :)

Sercan'dan bi yol olmayacağını sende benim kadar biliyorsundur.Baros kalacaksa buyursun gelsin.Ama Baros gider forvet Sercan'a emanet edilirse niye gol atamıyor bu takım arkadaş der herkes.

Secan, kanatlardada kullanılabilir. Baros gidp sercan gelmesi olayı olmaz zaten, alternatif oyuncu olur, 2. yarılarda elimizde kontra atak kozu olur. İlerde tecrübe kazanıp, bitiricliğini geliştirirse mesela burak yılmaz gibi olabilirse 1.forvetimizi o zaman olabilir. Yerli olması ayrı bir avantaj, öncelik ona verilmeli, şimdi damiao gelse ilk 11 oyuncusu olacağını sanmıyorum.

Bu transfer işini porto'dan daha iyi yapan bir klüp yok..

Falcao'yu 40 milyon euro'ya sattılar ...

Yine kimsenin adını duymadığı oyuncular almışlar....2 sene sonra 20 ler 30 lar havada uçuşur...

Defour hariç gerisini bilen var mı...

Gelen Oyuncular :

Steven Defour Standard Liege 15.08.2011

Eliaquim Mangala Standard Liege 15.08.2011

Alex Sandro Santos 23.07.2011

Danilo Silva Santos 20.07.2011

Djalma Campos Maritimo 05.07.2011

Kleber Atletico Mineiro 05.07.2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt