Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pavlyuchenko (%30) :tiphat:

El Hamdaoui (%20) :tiphat:

Gignac (%10)

Gyan (%10) :eek:

Cole (%10) :sopa:

Diğer (%20)

%50 Pavlu ya da El Hamdoui gelir diyorum :D

ikisinden birinin gelmesinin olasiligi senin hesabina göre :

0,5 * 0,3 + 0,5 * 0,2 = 0,25 yani %25

hayirli olsun diyebilirimiyiz ? :asd:

ibrahimseten TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA-2: G.Saray yönetimi Sercan'a "oldu" gözüyle bakıyor.. Bu konuda final yarın sabah.. Yabancı golcü adayını ise..

ibrahimseten 3. ...1 yıllık kiralık anlaşma olursa alacaklar.. 2 saat içinde o da belli olur.. İsim çok tanıdık ama söz verdim açıklayamam şimdilik:)

Riera'yı aldık hala sol açık alacağımıza inanmak zor gibi ya. Arshavin 10 numaraya alınmaz, tek forvet de oynayamaz.

Podolski Arshavin falan geçelim artık bunları.

tek forvet niye oynasınki heryerde oynar rieranın yerinde kazımın yerinde ortada oynar türkiye liginde bahsettiğin adam arshavin

yeterki gelsin ben sağ bek bile oynatırım:)

İBB li oyuncu pier webo bile daha kaliteli ve kariyerli isim :)

LigTV´ye oturuyor 3 tane fanatik Fenerli, Fenerbahce´yi Barcelona gibi anlatiyorlar anasini satayim. Yok CL´de gruptan 1. cikarmis, Fenerbahce Barcelona ayarina gelmis UEFA korkmus falan filan. Taraftarlari her durumda deli gibi sahip cikiyor takimlarina, en dandik transferlerini bile Messi gibi gösteriyorlar (Stoch) vs. Hic fire yok. 1 tane hainleri yok. Deli gibi sahip cikiyorlar.

Gelelim bize.

Taraftar sahip cikmaz, hatta her oyuncusuyla alay eder, bir olumsuz yönünü arar, buldu mu dandik transfer yuaaaa der. 1 tane gazetecisi bile Galatasaray´i övmez, hep elestirir, yerden yere vurur. Her oyuncusuna idare eder iste, bence yeterli degil gibi yamuk yamuk yorumlar yapar. Bizim saf taraftarimiz da her yalana bilerek atlar ya.

Biz piskolojik savasi bilerek kendimiz kaybediyoruz zaten. Sizin yüzünüzden kaybediyoruz, hain gazetecilerimiz yüzünden kaybediyoruz, Galatasarayli gecinen hain ezik tipler yüzünden kaybediyoruz. Kendinize gelin artik ya.

ibrahimseten ibrahim seten

TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA: Gyan, Pavluychenko ve Cole transferleri gündemden kalktı.. Sercan ve bir yabancı alternatif kaldı..

TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA-2: G.Saray yönetimi Sercan'a "oldu" gözüyle bakıyor.. Bu konuda final yarın sabah.. Yabancı golcü adayını ise..

3. ...1 yıllık kiralık anlaşma olursa alacaklar.. 2 saat içinde o da belli olur.. İsim çok tanıdık ama söz verdim açıklayamam şimdilik:)

3. ...1 yıllık kiralık anlaşma olursa alacaklar.. 2 saat içinde o da belli olur.. İsim çok tanıdık ama söz verdim açıklayamam şimdilik:)

yabancı golcü için yazmış i.seten

1 dakika önce

TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA-2: G.Saray yönetimi Sercan'a "oldu" gözüyle bakıyor.. Bu konuda final yarın sabah.. Yabancı golcü adayını ise..

2 dakika önce

Tuncelİ'de polİse yÖnelİk yapilan saldirida 2 polİs Şehİt oldu, 10 polİs yaralandi

:(

ozguRugzo Üzgör

henri bienvenu artık yeni drogba'dır, baros yanında halt etmiştir, eto'o'nun varisidir, quaresma'ya bin basar. fener aldı çünkü.

2 dakika önce

imza ! :)

Ulan bende bu mahabbete hastayım. Herkes taımadığı adam için yorum yapıyor. Biri çıkıyor bu adamı biz alsak bıy bıy bıy herkes yönetime sallardı, öbürü çıkar çok kötü oyuncu bişey olmaz. Arkadaş iyi veya kötü nerden tanıyonuz bu adamı. Çok iyi performans da gösterebilir çok kötü de.

Ribery için de Anelka bonusu diyorlardı Anelka, Ribery nin imitasyonu çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt