Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Toni yerine Sercan gelsin dediğim andan 1 dk sonra Sercan transferi bildirildi..

Varmı istediğiniz bi oyuncu benden :D

Arkadaslar iki saat önce yazmistim. Sercan ile transfer dönemini kapatiyoruz. Üzüldüm yabanci oyuncu bekliyordum ama bugün kesin karar Sercan

Bırakın Sercan'ı yahu

Toni diyor adam

Ben içmeye gidiyorum:sad007:

Sercan Reis:animation::tiphat:

26120.jpg

Resim koymasam ayıp olur simdi:D:D

Kap da şöhretimiz artsın :)

Bu zamandan sonra KAP'a bildirildiğine göre, transfer bitmiş olmalı. Görüşme'lerin yeni başlama gibi bir durumu olamaz.Formalite olarak Kap'a görüşme bildirimi yapılmıştır, Bir de türk oyuncu transferinde Kap'a bildirdiğimiz bütün transferler olumlu sonuçlandı, bunun için sercan transferi yakında resmen açıklanır diye düşünüyorum.

Gecici transfer filan yazmamislar. Bu iyi iste. Bonservisiyle alacagiz Sercan´i. Cok sevindim. Sercan kral olacak kral. Yardiracaaaaakkkk

Toni'nin zaten 1 sene sözleşmesi kalmış ne kiralaması. Berk ismail'i koy daha iyi adam yardırmış gençlerde.

Eğer gerçekten Toni alınırsa bu sonun adı hazin sondur...Oysa Şeref Aydın mutlu sondan bahsetmişti..Ben mutlu sona inanmak istiyorum..

bence Sercan dan sonra ofansif bir orta saha adamı yada kanatta oynayabilen bir forvet alınmalı...

dilerim yabancı transferi ortasahaya yaratıcı bi eleman için olur. giovani dos santos olur,ne bilyim fran merida olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt