Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Terim'e biri Toni'yi anlatsın

Toni'ye 2.5 milyon euro paramı verilir ?

Fener kadardamı yoksunuz gidin alın genç forvet kapatın transferi :o

Fener kadar olabilmek mümkün değil ki, o ne biçim bir acındırma politikasıdır ya, nerdeyse olanları unutup fenere bağış yapacaktım :D

Şaka bir yana, sercan'ı alıp transferi kapatmamız gerekli...

Yerli oyuncu candır , kandır. Başlarında Fatih hoca var. Yabancılarda iş yapar. Çok güzel sezon bekliyor bizi. Geriye kalan tek şey ise Play Off sistemi olmasın.. Kanarya bana göre düşecek zaten ama kesinleşirse pastanın mumu olur :)

Geçen dalgasına Rivaldo hala oynuyor demiştim bir alıntıda, korkmaya başladım arkadaşlar.

Lauro'da olduğu gibi olacak büyük ihtimalle.Toni gösterip Amauri'yi alacaklar.Ben Amauri'yi de istemem fakat Toni'den daha iyidir en azından.

bievenuylen prensipte anlaşılmış. ntvspor sıkması gibi geldi bana.ne de olsa fb tv gibi fenerlileri sevindirmek adına şaklabanlıkda yaparlar.

zannetmiyorum bence doğru transferdir.başarılı bir transfer semihle güzel ikili olacaklar.yoboyuda almışlar yeniden,fener yolladıklarının yerlerini iyi kapattı.sıkıntı yaşarlarsa sttoperlerde yada orta sahanın ortasında yaşarlar.selçuk şahin hayatımda gördüğüm en kabiliyetsiz adam.milli maçta yemin ediyorum hayattan soğuttu beni

FT Toni'yi veto bile etmez, gülüp gecer. (öyledir ins)

arkadaşlar ibrahim setenin kastettiği oyuncu amauri cünkü toniye para bile verilmez amauri hayırlı olsun diyelim

Toni geleceğine forvet almayalım beyler. Şu ana kadar transferde çok iyi işler yapan hatta nokta atısı yapan yönetim Toni'yi getirirse cidden inanılmaz derecede düşer gözümde.Alın Sercan'ı yeter abi.Forvet felan iztemiyoruz...Birde FT onay vermiş hesapta.Ben inanmıyorum beyler Seten'e...

Gelmez la Toni moni :asd:

Beyler bir soru...

Simdi biz Podolski ye imza attiracaksak yada KAP a bildirdigimiz bir baska isim. Tekrar KAP a bildirme zorunlulugumuz varmi yoksa bundan once bildirdigimiz icin bildirmemize gerek yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt