Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Hoca gençleri sevmiyor heralde yabancı transferlerde pek genç oyuncu adı geçmedi ciddi olarak

Oha ya şerefsizlere bak transfere 84 m Euro harcamisiz Kanaltürk'e göre

9 milyona aldıkları santosu 7milyona,8milyona aldıkları niangı 7 milyona,7.5 milyona aldıkları luganoyu 3 milyona satıyolar :D

devam etsinler sadece 1 milyon euro kar emenikeden guiza zaten 30 milyon tl zarara uğrattı onlar gider 10 maçta 1 gol adan bienvenuen diye bir adam alırlar adı bile söylenmiyor bank asyada dolu bunlardan :) samsundaki zenke bile 100 basar buna

Antep'e attıgı son dakika golünü 30 milyon€ değerinde görüp helal olsun diyenleri gördüm ne dion sen :D

aha biri daha geldi duyum mu vercen

duyum verme

ya da duyum yaratma gibi bi yetenegim yok. Sadece bu yonetimin ve FT nin bu kadar ince eleyip siki dokuyup nokta transferler yaptiktan sonra Luca Toni Amauri gibi gereksiz transfler yapcagini düsünmüyorm. Bence bunlar bi hedef yaniltma gibi olabilir artik. Belki olursa amauri ama ben diyorum ki supriz olucak .

oyle hissediyorm sdece :)

Niang Bienvenue´yu havada öttürür. Cok net. Ezikler dogal olarak sevinmek istiyor garipler :) 2-3 kisi iyi transfer desin bari de forumlarina koysunlar :D

Millet. Yavas! Toni gelmes. hemen bi twitter sonrasi bukadar stresse girerilir'mi? :D

9 milyona aldıkları santosu 7milyona,8milyona aldıkları niangı 7 milyona,7.5 milyona aldıkları luganoyu 3 milyona satıyolar :D

devam etsinler sadece 1 milyon euro kar emenikeden guiza zaten 30 milyon tl zarara uğrattı onlar gider 10 maçta 1 gol adan bienvenuen diye bir adam alırlar adı bile söylenmiyor bank asyada dolu bunlardan :) samsundaki zenke bile 100 basar buna

Fener'in yaptığı zararı biz yapsak, ne biçim haberler çıkardı düşünmek bile istemiyorum. Öyle düşünceler empoze ediliyorki bizim taraftarımız bile fener'i karlı ve ekonomisi büyük bir klüp sanıyor :D

bütün konuklara kuş muhamelesi yapmayın olm :asd: arada bir bende üşeniyorum giriş yapmaya takılıyorum öyle renklidaşlarımızda vardır :D

BU luca toni haberi nerden cıktı arkadaslar ve sercan ı yüzde 100 aldık mı ?

telegolde sıra bize geldi sallıyacaklar yine transferlerimize

Toni için mail atalım siteye ha bu arada renktaşlar aralara Keitayı da sıkıştırsak ya la :D

kalecide fenerle aynısıyz bjkden iyiyiz

defansta o kadar kötü değiliz lugano ve santosun gidişleri baya kötü oldu fener için servet serdardan ujfa da yobodan iyi bjk bol alternatif var ama öyle adam gibi 1 defansları yok

orta sahada baya iyiyiz hatta en iyi orta saha göbeği bizde

kanatlarda tartışmasız en iyi takım beşiktaş

forvette en iyi biz gibi duruyoruz fenerin aldığı adamın afrika kupasına gideceğini düşünürsek işleri baya bi zor

Muslera'yla volkanı kıyaslamak ferrariyle at arabasını kıyaslamak gibi bişeydir Muslera'ya hakarettir gerisini de okumadım

Fener yoboyu alırsa ciddi rakip olur. sercan mutlaka alınmalı ama yetmez. kanatlarda ya da ortada da oynayabilen bir forvet de iyi olur. ayrıca son dakika golüyle birkaç mevkiye kaliteli yerli yedek iyi olur. meloya her iki kanada ve stopere. rierayı ft selçukla ortada oynatacak deniyor. oranın yedeği yekta kesin gitmemeli. yine bence iki kanada stopere ve önliberoya yedek lazım. tek forvet oynayacaksa ve forvet alacaksak bu başka pozisyonda da oynayabilen bir forvet olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt