Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3.6... Bize satılsa en az 5e satarlardı, Volkan da 1.1 yerine 2 milyon isterdi en az.. Defolsun gitsin boşver.

Serbest kalma ücretinden bahsetmişken, Muslera'nın serbest kalma bedeli acilen 20 milyon ve üzerine çıkarılmalı! Sanırım 15-17 civarı bişey, 25 olsa fena mı olur?

Muslera 'nın sözleşme fesih bedeli 18 milyon€ , kolay kolay kimse o parayı tak diye çıkartıp vermez

sen adamin karakteri hakknda ne biliyorsun?

ona bakarsan bu yigitin de ismi hic olumlu gecmiyor, daha 2 hafta önce ne bileyim sag elinde bira, sol elinde sigarayla gördüm falan filan diyorlardu bu cocuk icin, gaztecilerden biri twit atmisti sanirim

Ben bugüne kadar Yiğit hakkında hiç olumsuz birşey okumadım da duymadımda.Ama Volkan Şen sence disiplin ve karekter olarak iyi olsa Ertuğrul Sağlam onu bırakır mıydı? Ben hiç sanmıyorum.Galatasaray'a gelse ne olurdu orası faili meçhull tabiki bunlar benim görüşüm.Yoksa Volkan'ın yeteneğine diyecek bir şeyim yok :)

Damião'nun Pes'teki profilini gördükten sonra oyuncu hakkında bende oluşan izlenim

Oyuncunun Semih'inkine benzer bir oyun tarzına sahip olduğu yönünde

Ceza sahası içinde topla buluştuğunda mutlaka iyi bir yere vuruyor, fizik olarak çok güçlü değil ama hava toplarına iyi çıkıyor

Defansın arkasına atılan toplara çabuk hızlanıyor ancak topla hızlı değil

Yani Damião'nun pozisyon yaratmasını bekleyemeyiz ancak kaleye getirilen toplarda takımda son vuruşları en iyi yapan oyuncu olmasını bekleyebiliriz

Sonuç olarak ben oyuncuyu beğendim ancak bu oyuncu Kazım, Engin, Sabri, Melo, Selçuk'tan oluşan orta sahanın önünde iş yapamaz

Dahası tek forvet olarak çok iyi işler çıkaracağını sanmıyorum

Ancak kanatlardan ve orta sahadan oyuncuyu iyi beslersek sezon başı 30-40 gol atabilir

Ben bugüne kadar Yiğit hakkında hiç olumsuz birşey okumadım da duymadımda.Ama Volkan Şen sence disiplin ve karekter olarak iyi olsa Ertuğrul Sağlam onu bırakır mıydı? Ben hiç sanmıyorum.Galatasaray'a gelse ne olurdu orası faili meçhull tabiki bunlar benim görüşüm.Yoksa Volkan'ın yeteneğine diyecek bir şeyim yok :)

manisada oyniyor adam, disiplinsiz olsa, cok yaramaz olsa yine pek birsey duymazsin.

Damião'nun Pes'teki profilini gördükten sonra oyuncu hakkında bende oluşan izlenim

Oyuncunun Semih'inkine benzer bir oyun tarzına sahip olduğu yönünde

Ceza sahası içinde topla buluştuğunda mutlaka iyi bir yere vuruyor, fizik olarak çok güçlü değil ama hava toplarına iyi çıkıyor

Defansın arkasına atılan toplara çabuk hızlanıyor ancak topla hızlı değil

Yani Damião'nun pozisyon yaratmasını bekleyemeyiz ancak kaleye getirilen toplarda takımda son vuruşları en iyi yapan oyuncu olmasını bekleyebiliriz

Sonuç olarak ben oyuncuyu beğendim ancak bu oyuncu Kazım, Engin, Sabri, Melo, Selçuk'tan oluşan orta sahanın önünde iş yapamaz

Dahası tek forvet olarak çok iyi işler çıkaracağını sanmıyorum

Ancak kanatlardan ve orta sahadan oyuncuyu iyi beslersek sezon başı 30-40 gol atabilir

hayat pese benzemiyor pesteki oyuncu özellikleri leşh. damiao gayet kuvvetli top tutabilen adam geçebilen kafada çok etkili bir adam özellikle kuvveti çok iyi

Bana göre Riera ya da Marlos gelecek. Podolski olayını kapattım ben de artık o iş olmayacak gibi görünüyor.

hayat pese benzemiyor pesteki oyuncu özellikleri leşh. damiao gayet kuvvetli top tutabilen adam geçebilen kafada çok etkili bir adam özellikle kuvveti çok iyi

Mesela ayhan akman, pes'te baya iyi oyuncu. Topla hızlı, oyunu çift yönlü oynuyor. Pasları falan iyi. :D

18 milyon veren varsa alsın, 18 milyon bir kaleci için hiç de düşük bir bonservis değil.

de gea 25 ediyorsa muslera da ona yakın para eder muslera neuer de gea gibi kalecilerden aşağıda bir kaleci değil gelecek yıllara damgasını vuracak kaleciler bunlar

HTML:
31ağustosa kadar transfer kesin olsunda pes2012 de takım tam kadro olsun :asd:.transferle felan uğraşmayalım :asd:

yek_35 yekta kurtuluş

Herhangi bir kulüp ile anlaşmış değilim. Bu yönde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt