Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Transfer Nöbeti
Değiştirdim hacı avatarı.
Sinan, Arshavin'e ne oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan, Arshavin'e ne oldu?
[video=youtube;W-nhWiwGOa4]https://www.youtube.com/watch?v=W-nhWiwGOa4[/video]
Mis gibi adam valla
Photoshop kesin, adamın boynu yok![]()
Abicim adam zaten golcülüğüyle iki sezon parlamış sonra sönmüş yapmayın tek iyi olduğu alan o![]()
Şuanda eldeki en net bilgim şu.
Tothennam menejeri City maçından sonra canlı yayında şunları söyledi sporxte..Bazı takviyeler yapacağız.Bazı oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız dedi.
Ve o karşılaşmada Luca Modrici çok kötü oynadığı için dakika 60larda oyundan çıkarmıştı.Acaba Luca Modric olabilir mi?
Oha lan adamın değeri 42 milyon euro transfermakrt'da
Samuel Eto'o - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
Tothennam menejeri City maçından sonra canlı yayında şunları söyledi sporxte..Bazı takviyeler yapacağız.Bazı oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız dedi.
Ve o karşılaşmada Luca Modrici çok kötü oynadığı için dakika 60larda oyundan çıkarmıştı.Acaba Luca Modric olabilir mi?
Abi ona bakarsan riera da 6milyon euro falan 3'e aldık ordaki fiyatlar abartı gibi biraz. Gelmeyeceğini biliyoruz da abi iyi adamMis gibi de fiyatı var![]()