Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

servet defans olarak 7-8 forvet olarak 4 haklısın

kazım bazen 5 bazen 9 :)

çağların bi esprisini göremedik sağladığı katkıya göre puan verirsek 0-1

Servet kornerlerde sıfır olduğu için 4 değil 0'dır.

7-8 ancak Lugano gibi adama verilir.Servet yarısı olduğu için 4 puan Servet için iyidir.

Çağlar Hakan Balta'dan iyi olduğu için 4 puan almalı.

Valla şöyle söyleyeyim osman altunterim midir nedir. Bu amaca olayını ortalığa yayandır.Neden bu adam 10 gündür floryada diye soruyordu daima. Ve amcasının keite değil eboue için orada olduğunu yazdı.. Yani kaynak sağlam , dedikoduyu çıkaran da cevabı veren de aynı kişi :D

fifa manager olsa böyle olurdu

muslera (78)

ujfa (74) gökhan (68) servet (73) hakan (70)

melo (80)

eboue (78) selcuk (80)

kazim (75) riera (77)

baros (73)

suanki durumlari bence

--ben yönetimi ve hocayı gercekten cok takdir ediyorum.bukadar kötü kadro anca bukadar az para ile bu hale getirilebilirdi..senelik ek maliyetde risk olarak4-5 milyon eurodur futbolcu alacakları acısından..cl de olsak bukadar da olmazdı.melo 3 e değil belki 2.5 a oynardı..bu riskide almak zorundaydık

Ben de Servet'i beğenmem, ama Marsilya 8 milyon € bayılıp alıyordu, ucundan döndü hatırlarsan. 4 demek insafsızlıktır. Oyun zekası neredeyse hiç olmayan ama fiziği ile işi kotaran bir stoper işte. 10 üzerinden 6 adildir.

Kazım'a ise daha 1 ay önce 5 milyon € teklif etti Schalke. Riera 3 milyon € 10 üzerinden 8, Kazım 5 milyon € 10 üzerinden 5. Olur mu? Olmaz...

Çağlar konusunda ise yeterince görmediğimiz için birşey diyemiyorum kesin, ama Real maçında Balta'ya 10 bastı.

Servet'e teklif geldiğinde Euro 2008 oynanıyordu.Önümüzdeki yaz Euro 2012 oynanacak.

Arada geçen zaman diliminde hiç birşey yapmamış adama 6 verilemez.

gs arda gibi kaliteli bir ofans oyuncusu alması lazım

Ben de Servet'i beğenmem, ama Marsilya 8 milyon € bayılıp alıyordu, ucundan döndü hatırlarsan. 4 demek insafsızlıktır. Oyun zekası neredeyse hiç olmayan ama fiziği ile işi kotaran bir stoper işte. 10 üzerinden 6 adildir.

Kazım'a ise daha 1 ay önce 5 milyon € teklif etti Schalke. Riera 3 milyon € 10 üzerinden 8, Kazım 5 milyon € 10 üzerinden 5. Olur mu? Olmaz...

.

kazım?5milyon? oha.vereydik:D

ben şu anda takımdan gerçekten çok memnunum. çok alternatifli güzel bi kadromuz oldu.

tek sıkıntı bence göbekte oyunu yönlendirebilecek hagi'msi bi oyuncu. fatih terimin oyun stilinde lider oyuncu çok önemli bence. umarım yarın sürpriz, yıldız ve karakterli biriyle anlaşırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt