Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan+Gyan olsa çok iyi olur.

4 forvet + Okan Derici olur. Sanmam böyle olacağını. Birde Okan Derici nin arada sırada oyuna girmesini gerçekten çok istiyorum. böyle genç çocukları alıp alıp sonra harcamayalım.

Elmander ve Baros varken, Sercan da gelirse bence son transfer Gyan olmaz! Keita veya Muntari daha olasi kanimca...

Olmaz ama olmalı. 2si sakatlansa ne olacak? 4 forvet olmalı bence mutlaka kadroda. Ayrıca elmander ve sercan tam santrafor da değil maçına göre kanatlara da geçirirsin maç içerisinde skora ihtiyaç duyulduğunda. Lütfen geçen senelere bakın, ne zaman ideal kadro ile çıkabilmişiz? Mutlaka sakatlık, ceza ve formsuzluk olacak. 4 tane adam olmalı ileride oynayabilecek bence.

Elmander ve Baros varken, Sercan da gelirse bence son transfer Gyan olmaz! Keita veya Muntari daha olasi kanimca...

evet mantık bunu diyor ama fatih terim hiç bi zaman mantığıyla hareket eden biri olmadı hep ego larıyla hareket etti. Bu yüzden yönetimin önerdiği muntari yi isticeni sanmıyorum

selamun aleyküm sonunda 3 aylık nöbetin finali geldi çattı ak guti kara guti belli olacak bugün hakkımızda hayırlısı :asd:

12 hafta süren transfer nöbetinde bugünü bekliyordum mutluyum,sevinçliyim iyi nöbetler forumu yine bir belirsizlik kaplamış acaba kim gelcek bugün yabancı olarak

Sercan + Luca Toni alinirsa bu ikilinin oynadığı hic bi maçı izlemem heralde.. Guiza alınsa anca bu kadar üzülürüm.

Olmaz ama olmalı. 2si sakatlansa ne olacak? 4 forvet olmalı bence mutlaka kadroda. Ayrıca elmander ve sercan tam santrafor da değil maçına göre kanatlara da geçirirsin maç içerisinde skora ihtiyaç duyulduğunda. Lütfen geçen senelere bakın, ne zaman ideal kadro ile çıkabilmişiz? Mutlaka sakatlık, ceza ve formsuzluk olacak. 4 tane adam olmalı ileride oynayabilecek bence.

Baros sakatlanabilir haklısın ama ELmander hayatı boyunca kaç kere sakatlık geçirmişki? :) Elmander'in fiziği çok güçlü büyük bir sakatlık yaşayacağını sanmıyorum tabi adamın ayağını felan kırmazlarsa. :) Baros,Sercan,Elmander,Kazım,Okan beşlisi forvet için oldukça yeterlidir.Bir forvet transferi yerine orta sahaya Muntari alınabilir.Yedek bekler.Çünkü bu sene ligde birinci olup şamp. ligine gideceğimiz zaman Gyan'dan çok daha iyi bir forvet alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt