Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dediğim gibi ben çok isterim. büyük takımlarda forma şansı bulamayan genç bazı özellikleri büyük liglerde oynamaya müsait olmayan iyi oyuncular var onlara yönelsek.

drenthe, pedro leon, jeffren(3m euro ya gitti),obertan(3m euro ya gitti ki bence ardanın yerini süper doldururdu), macheda(kiralanabilir),sturigate(chelsea li nasıl yazılıyo bilmiyom:D ),kakuta, interden obi... bi yığın adam bulabilrsin bunlar şimdilik aklıma gelenler.

Haklisin, bu saydiklarin su anda aklina gelenler daha kac tane var allah bilir boyle oyunculardan... Scoutlarin bakmasi lazim

Marlos mu Riera mı ?
marlos hakkında uzun süredir yorum yapılıyor ama bence hala iyi tanımıyoruz.benim dikkatimim gecen özelliği bazen cok gücsüz gözükmesidir.bu sebeple Rierayı tercih ederim.aslında ikisini de istemem rierayı biraz düz oyuncu olarak görüyorum.benim için bir Arda kesinlikle degil.

29 yaşındaki rieraya giip 5 milyon verilmesine acırım

Drogba reyizdir kabul ama Damiao daha genç ben Damiao'nun alınmasını isterim.

Marlos 23 yaşında

Değeri 1.300.000 £

23 yaşındaki bir oyuncunun değeri 1.3 milyon euro ise ne beklenir ondan videolardada leshh

Aydın iyidir bundan

Haklisin, bu saydiklarin su anda aklina gelenler daha kac tane var allah bilir boyle oyunculardan... Scoutlarin bakmasi lazim

yani bence bizim sorunumuz da bu. rijkard ın bizle ilgili bir tespiti vardı hayatım boyunca hiç unutmucam."türkiyede herşeyden biraz var ama hiç bişey tam değil"

mesela bizim bir transfer stratejimiz olduğuna inanmıyorum ben. scout ekibine de kızmıyorum. adamlar gitti formica diye bi adam buldu. iyi çıkar çıkmaz onu bilmem ama gidipte alınmadı bir şans tanınmadı. eğer scout ekibinin bir yaptırım gücü yoksa neden kuruyosunki kurma. bilmiyorum genel olarak yanlış işler peşinde koşuyomuşuz gibi geliyor bana. sadece bizim yönetim değil eleştirdiğim.

Bu imparatorun sağ kanat sevdası nedir ya Yiğite teklif götürmüşüz sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt