Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BU yiğit karşılığında Aydın ile Serkan'ı okutabilsek ne guzel olur..

YamanAkinci Yaman Akinci

Arkadaslar gece yarisina kadar uzarsa haberimiz olur, ben normal sartlara gore yazdim son 3 bucuk saat vs diye...

Blind: Galatasary heeft zich nog niet gemeld voor El Hamdaoui

5 september 2011

Op internet wordt het gerucht verspreid dat Galatasaray in de markt zou zijn voor Mounir El Hamdaoui. Vannacht sluit de transfermarkt ook in Turkije. Technisch directeur Danny Blind zegt tegen AT5 dat er nog geen contact is geweest met Galatasaray. "Maar alles is vandaag nog mogelijk", zegt Blind.

Interesse Galatasaray in El Hamdaoui'

Bron Ajax Netwerk - 5 september, 2011 - 11:48

NuSport meldt dat in verschillende Turkse media berichten zijn dat de Turkse club Galatasaray interesse zou hebben in Mounir El Hamdaoui. De transfermarkt sluit in Turkije pas in de nacht van … lees meer

'Interesse Galatasaray in El Hamdaoui' | Ajax Nieuws

bu adam bizde senelik en az 20 gol atar.. keske alsak..

say say bitmiyorduki çapsızlar.18 oyuncu gitti hala çürükleri temizleyemedik.polat ve sezgin futboldan nekadar iyi anladıklarını gösterdiler bize:)

İnanılmazlar ya... Plana bak:

- Abi şimdi biz bu Selçuk'u istiyoruz ya

- Hee

- Şimdi bunun kontratının bitmesine 2 sene kaldı, ben bekleyelim, bedavaya alalım diyorum ne dersin?

- Çok iyi düşünmüşsün Adnancım

- E Selçuk'u nasıl olsa alıyoruz, Rijkaard da iki sene idare etsin Mustafa-Barış-Ayhan üçlüsü ile, di mi?

- Tabi tabii, mücadele gücünü beğeniyorum bu üçlünün

:D

Ben Sercan'ın hala açıklanmamasının sebebini iki oyuncu birden açıklanacağına yoruyorum.. :)

Aga şimdiye çoktan açıklarlardı 2 transfer açıklayacaklar gibime geliyor..

Şeref Aydın'ın entry'lerini transfere mi yormak lazım acaba? Ben Sercan'dan sonra başka transfer olmasını beklemiyorum, bu sene herşey sızıyor içeriden, eğer transferin bitmesine 4 saat kala (hadi gece yarısına uzatıldı diyelim, 11 saat kala) hala bir isim sızmadıysa, medyada bir isim dönmüyorsa muhtemelen trasnferi kapatmışızdır diye düşünüyorum. Şeref Aydın belki de Sercan'ı kastetmiştir "mutlu son"la, Galatasaray-Sercan flörtü yılan hikayesine dönmüştü artık zira.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt