Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uzatmaları oynayacağız transferde anlaşılan.:o

selamun aleykum arkadaslar, bu sezon bence tam kadroyu kurduk. Yanliz kor nefis saglam bi forvet daha gelirse iyi olur diyor ama :sopa: .....bence bu sezon bu kadro yeterli. Bu sezonu sabirsizlikla bekliyorum. Herkez icin hayirli olur insallah....

Yigit icin de 2 Milyon + Aydin filan versinler bitirsinler isi. Yerli oyuncu konusunda baya rahat ederiz ondan sonra. Devre arasinda da Hamit gelirse tamamdir.

Fazla izlediğim söylenemez ancak ben şu Yiğit'te bir numara göremedim, Manisa'nın müzmin yedeği konumundaki bir oyuncu Galatasaray'a ne katabilir çok merak ediyorum, Aydın Yılmaz'dan daha fazla birşey verebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca İzmir'in bozduğu bir oyuncu İstanbul'da ne hale gelir onu da siz düşünün.

Bu vakitten sonra yalnızca muntari transferi olabilir. Yabancı santrafor zor.

Arkadaşlar El hamdaoui haberlerini hollanda basını çoğunlukla tr basınını kaynak alarak yapıyor.

iyi nöbetler arkadaşlar , sercan hayırlı olsun..yabancı forvet konusunda gelşme varmı...

ransfers: El Hamdaoui vloog direct vanuit Bangui naar Istanbul

Door Youssef_Casa - Maandag 05 September 2011 11:19 - Bron: Redactie - Submitter: Geen

De Marokkaanse nationale ploeg landde gisteravond om 02:00 lokale tijd in Casablanca en de spelers zullen vanochtend hun reis verder zetten. Alleen Mounir El Hamdaoui ontbrak.

De verbannen Ajax aanvaller zette zijn reis voort richting het Turkse Istanbul waar hij tot vannacht 24:00 uur de tijd heeft om tot een overeenstemming te komen.

Arkadaşlar "Transfer gece 00.00'a kadar devam edecek..." diye bir yazı gördüm doğruluğu nedir ?

Sercan için heyacanlanan oldumu dünden belli belliydi parasına kadar.. Biz önümüzdeki maçlara bakalım...Twitter yazıyorum dünden belli ama burda gine bazı hakaretlere maruz kalmamak için yazmıyorum.. Çünkü olmasa sağolsun arkadaşlar güzel dileklerini sunuyorlar.. Ama iyi biri için hala uğraşılıyor... Hiç bitmeyen bir aşk için....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt