Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

saat 24.00 de mi kapaniyormus??

maksadimda zaten o :)

Puanlama zorlasin ki bana ihtiyac duyulsun

3 admine Yarismayi duzenlemeyi ustlenmek istiyorum dedim

3 de Yonetime Topu attik dediler

Hic Biri donmedi Top nereye gittiyse artik ;)

100 uye yi gecti tahmin

Benim sisteme 45nin yaptigi tahminleri yerletirlidi

sonuclar bir tik otede puanlar

ayıp ayıp :sopa::bansign: :asd:

Arkadaşlar olay Başkanımızda biter en yıldızı Drogba, Arshavinde gelebilir en çapsızı Luca Tonide gelebilir.. Olay bu saatten sonra tamemen duygusal herşeye hazırlı olunması lazım.. Kimse bu en yakın diyemez..

Drogba - Arsahvin - Gignac - El Hamdaoui - Yiğit...

Son 10 saat... Transfer sezonu uzun, insanlar çok atıp tuttular, tutturan da oldu, tutturamayanda.

Etraf çok karmaşık olduğu için, kesin birşey söylemek doğru değil ama, ben Şeref Aydın ve Gökmen Özdemir'i çok güvenilir ve başarılı buldum. Gökmen herkes Sercan kiralık geliyor derken kiralık değil, satılık 3 milyon + Musa demişti, haklı çıktı mesela.

Belki öncekiler hatırlanmaz ama son tweetler, so nduyumlar çok net hatırlanır.

Alper Mert Drogba ile uğraşılıyor, alternatifi Luca Toni dedi mesela. Bakalım tutturacak mı?

biz Türk ler hiç adam olmayız harbiden.Koskoca 12 hafta transfer dönemimde bir halt yapamayız son günde yumurta birtarafa dayanınca transfer derdine düşeriz.Sadece transfer değil her işimiz böyle bizim.Ödeme olur son dakika , birşey lazım olur alacaksın son dakika....Ondan sonra da başarı bekle dur !

ingilizler geçen devre arası transfer döneminin son gününde 214 milyon paundluk transfer parası harcadılar türk olmakla ne alakası var

arsenal daha4 gün önce son günde 3 tane adam aldı

Adminimiz Sertaç Murat Kılıç Galatasaray futbol takımı bölümüne Sercan Yıldırım'ın konusunu açmış sercan Galatasaray'da diyebilirmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt