Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkan sen dedim yarım iş olmaz , ya tam yada sahaya çıkmamalı diyorsunda yarım kaldık gibi....

1. yaratıcı orta saha

2. yıpratıcı forvet

3. alternatif sağ açık

4..........

forum da yeni cik cik ler türedi.

images

hani? nerde???

yapma abi riera nın sol ayağı culio nunkini döver. ama bende istemiyordum culio gitsin. hatta ben olsam sol bekte bile oynatırım falan diyordum onun için. neyse bence yönetim bu transfer sezonundan alnının akıyla çıkmayı bildi. bence şu anda kağıt üzerindeki en iyi takım biziz. ve yine aynı kağıt üzerinde sezonu bjk ile birlikte sürdüreceğimiz gözüküyor. ama şuna inanıyorum İBB maçını ne yapıp edip almalıyız. nasıl başlıyorsa öyle gidiyor son bir kaç sezondur. bu yüzden İstanbulda olan arkadaşlarım lütfen Türk Telekom araneya. şayet denk gelirse forumdaki arkadaşlarla birlikte maçlara gitmeyi çok isterim (SARI FORMA İLE :) )

FT'nin Riera'yı orta sahanın önünde oyun kurucu olarak oynatacağı konuşuluyor. Bu da şöyle bir dizilişe işaret eder:

Muslera

Ujfalusi Servet Gökhan Eboue

Melo Selçuk

Kazım Riera Engin/Sercan

Baros

İBB maçını merakla bekliyorum.

Sercan'ın bu sezon attığı bir gol vardı.Orta sahadan alıp 2-3 kişiyi geçip çatala astığı top.O golü hatırlayan var mı?Ankaragücü veya Gençler maçıydı heralde.

Kusura bakmayin da, bu yeni üyelere acayip kil oluyorum ya :D Gercek Galatasarayli yeni üyeler alinmasin lütfen

yönetime kızarım ben şahsen. anelka olayı doğru ise. anelkanın yıllık istediği 5,5 milyon euro ise

1-niye podoski alınmadı

2-volkan şen niye alınmadı

3-drogba niye alınmadı

4-forlan niye alınmadı?????

son dakika o paraya zaten anelka gelseydi yemin biilah sayardımm. son dakika için uğraştığınız ve vereceğiniz maksimum paralarla yukardaki 4 isimde alınırdı. kızgınım son anelka muhabbeti yüzünden.

7 yabancı düşündürücü. devre arasında gelecek trasnfer stancu olur ancakk..

yapma abi riera nın sol ayağı culio nunkini döver. ama bende istemiyordum culio gitsin. hatta ben olsam sol bekte bile oynatırım falan diyordum onun için. neyse bence yönetim bu transfer sezonundan alnının akıyla çıkmayı bildi. bence şu anda kağıt üzerindeki en iyi takım biziz. ve yine aynı kağıt üzerinde sezonu bjk ile birlikte sürdüreceğimiz gözüküyor. ama şuna inanıyorum İBB maçını ne yapıp edip almalıyız. nasıl başlıyorsa öyle gidiyor son bir kaç sezondur. bu yüzden İstanbulda olan arkadaşlarım lütfen Türk Telekom araneya. şayet denk gelirse forumdaki arkadaşlarla birlikte maçlara gitmeyi çok isterim (SARI FORMA İLE :) )

Zaten öyle bir organizasyon yapacağız, ismini not ettim :)

Bu arada ben Reiaryı kesmesi için değil Culioyu alternatif için dedim

Ünal başkan büyüksün.

Aldığın oyuncularla hedefin Avrupa olduğunu kanıtladın.Mükemmel transferler Avrupa'da olmayışımızı göz önüne alırsak.

devre arası noktra transferlerle yola devam ederiz artık eksik yerler görüldükten sonra. hayırlısı olsun

Drogba,Arshavin,Gyan,Amauri,Fabiano,Forlan,Reyes,Klose,Podolski,Pavulchenko,Vucinic,Malouda,Fred,Milito,Cambiasso,Kallstrom,Benayoun,Adebayor. transfer sezonunda ilgilendiğimiz konuşulan isimlerden bazıları bunlar...

Transfer bitti artık sanırım yukardaki isimler başka bahara gelecek sezon CL de inşallah,

Yukarıdakilerden amuiri, benayoun malouda hariç birini alsaydık iyi olurdu bea, yine de drogba podolskii, cambiasso uğraştığımız isimler bunlarla ilgilenen görüşen bir yönetim teknik ekip olmasaydı melo,eboue,muslera ları falan zor alırdık,,

Başkanlık nöbeti, transfer nöbeti diye diye bir yaz sezonunun daha sonuna geldik, bundan sonra online sayısı azalır artık...

Simdi transfer dönemi 17 00 da mı bitecek,yoksa 24 de mi?Kafam karıstı:D

Radyospor da az önce söylediler saat 00.00 a kadar izin almışız.

hem çok iyi transferler yapıp güçlendik hemnde barışla mustafayı satarak rakipleri güçsüzleştirdik süper geçti bu transfer dönemi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt