EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ordunun Bu sene cogu macı üst biter benceOrduspor fatİh tekke ve abdurrahman kayaliyi, bursaspor sestak kadrosuna dahİl ettİ
Ujfalusi gençleşen bir kadrodan gönderilen oyuncu. Madrid'liler hiç ağlamadı sen kendini inandırmıştın.
Eboue ; Liverpool maçında zaten gitmişti. Aksini söyleyenin aklından şüphe duyarım. O kadar indirimi yapmazdı arsenal.
Muslera; Evet nokta transfer.
Melo ; bahsetmeme gerek var mı ? Kötü oyuncu demiyorum ama istenmiyordu.
Selçuk ; Yılın transferi.
Sercan ; Milli takıma alınmıştı bir dönem.. Yoklara oynuyor. Yaşı genc ve 1 şans daha verildi. Kazım modeli uygulanacak.
Elmander; Yaşından dolayı gönderildi. Çok skorer bir oyuncuda değil. Çift forvetli sistemde etkili oldugunu dünya biliyor.
Riera ; Ben en çok patlama yapmasını beklediğim oyuncu. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Bakz. Premier lig - Yunan ligi = Düşüş.
Engin; yoruma göre gerek yok.
Kazım ; Yeni olmasada patlamaya hazır bomba gibi. Soru işareti uyandıran bir oyuncumuz. Kendini bulmaya başladı. Fizik olarak çok iyi durumda.
Muslera; Taraftar baskısı yapmıştık hatırlayınSelçuk'tan sonra beni en çok sevindiren transfer.
Ben gerçekleri görelim diyorum. Yoksa yönetime sallasaydım sallardım. Vizyonumuz çok genişledi. Biz taraftar olarak hep isteriz haklısınız bu konuda fakat yukarda böylede bir liste var. Fatih Terim olmasaydı bu transferler yapılsaydı durum hakkında fikrim daha olumsuz olurdu. Fakat form tutarsak şampiyon oluruz + ş.ligi en az çeyrek final bekliyorum.. Kimseyi kırmak veya üzmek için belirtmedim fikrimi. Katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz. Yeterki birbimizi kırmayalım.
Lazio taraftari Muslera yi begenmiyordu.
Kos ve szczesny Birmingham macinda cok buyuk hatalar yaptilar, o macdan sonra Arsenal kalkamadi yine...onlar neden gonderilmedi ?
Ben istiyorum, Arsene olmazsa Moyes'i getirecekler...sanki daha iyi.
İstanbulda olsam koşa koşa :b5:
Seneye üniversite sınavını hayırlısıyla kazandıktan sonra her maç sizlerleyim inşallah.
İnşallah. Ama 4. olup play-off da şampiyon olursak ne gülerim yaa. Anında gelecek sene iptal ederler sistemi![]()
Ujfalusi , Muslera , Melo , Eboue , Riera , Elmander , Selçuk , Ceyhun , Engin , Sercan
Bu kadar transfer yaptık ve bu takımın hala bir stoper ve bir solbek ihtiyacı var.
Ujfalusi , Muslera , Melo , Eboue , Riera , Elmander , Selçuk , Ceyhun , Engin , Sercan
Bu kadar transfer yaptık ve bu takımın hala bir stoper ve bir solbek ihtiyacı var.