Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ujfalusi gençleşen bir kadrodan gönderilen oyuncu. Madrid'liler hiç ağlamadı sen kendini inandırmıştın.

Eboue ; Liverpool maçında zaten gitmişti. Aksini söyleyenin aklından şüphe duyarım. O kadar indirimi yapmazdı arsenal.

Muslera; Evet nokta transfer.

Melo ; bahsetmeme gerek var mı ? Kötü oyuncu demiyorum ama istenmiyordu.

Selçuk ; Yılın transferi.

Sercan ; Milli takıma alınmıştı bir dönem.. Yoklara oynuyor. Yaşı genc ve 1 şans daha verildi. Kazım modeli uygulanacak.

Elmander; Yaşından dolayı gönderildi. Çok skorer bir oyuncuda değil. Çift forvetli sistemde etkili oldugunu dünya biliyor.

Riera ; Ben en çok patlama yapmasını beklediğim oyuncu. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Bakz. Premier lig - Yunan ligi = Düşüş.

Engin; yoruma göre gerek yok.

Kazım ; Yeni olmasada patlamaya hazır bomba gibi. Soru işareti uyandıran bir oyuncumuz. Kendini bulmaya başladı. Fizik olarak çok iyi durumda.

Muslera; Taraftar baskısı yapmıştık hatırlayın :) Selçuk'tan sonra beni en çok sevindiren transfer.

Ben gerçekleri görelim diyorum. Yoksa yönetime sallasaydım sallardım. Vizyonumuz çok genişledi. Biz taraftar olarak hep isteriz haklısınız bu konuda fakat yukarda böylede bir liste var. Fatih Terim olmasaydı bu transferler yapılsaydı durum hakkında fikrim daha olumsuz olurdu. Fakat form tutarsak şampiyon oluruz + ş.ligi en az çeyrek final bekliyorum.. Kimseyi kırmak veya üzmek için belirtmedim fikrimi. Katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz. Yeterki birbimizi kırmayalım.

Git elini yüzünü yıka. Birde renksiz gel buraya.

Samsunspor Gaz Metan takımından ddefans oyunucusu Kakai'yi kadrosuna kattı.

Oyuncumuz Mamadou Hamidou Niang ın transferi konusunda Katar Al Sadd kulübü ile görüşmelere başlanmıştır

nihahaha yavaş yavaş tükeneceksiniz :evilsmile::evilsmile:

Lazio taraftari Muslera yi begenmiyordu.

Kos ve szczesny Birmingham macinda cok buyuk hatalar yaptilar, o macdan sonra Arsenal kalkamadi yine...onlar neden gonderilmedi ?

Neden mi? Çunku eboue bu takımda sayısız maç çıkardı ve yıllar sonra gelen şampiyonluk umudunu 20sn içinde harcadı diye.. Leo franco o gölü yediğinde gönderilmeseydi neler yapardık trbunde düşündün mü hiç ? Onlar bizim gibi düşünmüyor.

Bienvenu Fener maclarında izledigim kadarıyla iyi bir oyuncu. Ama Türkiye liginde is yapabilecek, en azından Niang gibi etkili olabilecek bir oyuncuya benzemiyor. Fenerlilerin deyimi ile bir Alex degil.

şeref reyisten hala bi haber yok, bekleyekmi dağılakmı??

mutlu sona inanın... dediii...

Geçmiş olsun.Mamadou da kaçış faction.:D

Ujfalusi , Muslera , Melo , Eboue , Riera , Elmander , Selçuk , Ceyhun , Engin , Sercan

Bu kadar transfer yaptık ve bu takımın hala bir stoper ve bir solbek ihtiyacı var.

Transfer bitti,Ocak'a kadar kapanır.Son transferimiz Sercan idi.Çıkışta hesabı ödemeyi unutmayın,Ocak'ta görüşürüz artık :D

Sercan'dan sonra transferin kapandığına dair söylemler arttı,kulüp bazında da gayri resmi olarak sesler gelmeye başladı,son dakika hadi şunuda alalım olayı olmazsa şimdilik kepenkleri kapadık :D

İnşallah. Ama 4. olup play-off da şampiyon olursak ne gülerim yaa. Anında gelecek sene iptal ederler sistemi :D

Aydınlar kafasını önce duvarlara vurur
42.gif

Sonra da intihar eder
hang.gif

Sonrada bizim halimiz böyle olur
yoji.gif

:D:D

selam arkadaslar yeni geldim.gelismeler neler.sercan daha bitmedimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt