Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

,

ulan şu gerizekalı adamların 3 kuruş etmeyen nefeslerini hsilerini yalan sözlerini 3 ay burda paylaştınız ya renktaş gerçekten bu adam kadar sizlerede sinir oluyorum,bu adamların yalanlarını hala buralara koyuyorsunuz ya kaç kere salladılar kaç kere yediniz.

benim bilidğim bir yalan bir kere yenir arkadaş 2.defasında suç inanandadır.

Seten bir girdi çok fena girdi Twittera..Çoğu herkesden daha önce bilgiler vermiştir..O'na gelen bilgi öyleyse yapacak bişey yok..Ama bazen kendi yorumlarınada ekledi..O ayrı konu.

Sen anlatılanı anlamamak için uğraşsanda benim fikrim bu yönde. İzlemeden karar vermem ve kimseyi gaza da getirmem senin gibi. Sarp geldiğinde owwwwwwwwwwww vavvvvvvvv diyenler gitmesi için 1 rekat fazla namaz kılıyolardı ramazanda. Anlatmak istediğimi anla sonra gel futbol konusalım. Oyuncular üzerinde karar vermeye kalkarsak dünyanın en iyi takımıyız biz diyelim gitsin bence.

Senin ortamında demiş olabilirler Sarp için. N.Ş.A'da söylediklerinde haklısın. Ama aldığımız oyuncularda risk içeren 2 isim var bunlar Engin ve Sercan. Bunun dışında zor durumda bize gelen bir isim yok.

Sen Sarpla samanı bir tutarsan adama n'luyor derler. Senin ilk giriş cümlen "düşüşte oyuncular aldık" diyerek sallamandı. Bende kontr-sallıyorum sana.

Sarp ile bu transferleri bir araya koyma. Fazla FM'de oynama.

arkadaşlar kusura bakmayalım ama bizim taraftar olarak biraz eksiklerimiz var adamları yönetimleri bi gaza getirdi paraya para demediler bizde o maddi krizlerden geçtik ama onlar gibi takımımıza destek olamadık .. yanlış anlaşılmasın bndde hiç sevmem fb taraftarlarını ama bu dönemde çok sahiplendiler maddi anlamdada çok fayda sağladılar .. bizde böyle birşeyler yapsak store lere aksak ..ama biz birtürlü birlik olamıyoruz... biliyorum saydıranlar olacak bana ama maalesef gerçekler bu... lütfen yanlış anlaşılmasın

,

ulan şu gerizekalı adamların 3 kuruş etmeyen nefeslerini hsilerini yalan sözlerini 3 ay burda paylaştınız ya renktaş gerçekten bu adam kadar sizlerede sinir oluyorum,bu adamların yalanlarını hala buralara koyuyorsunuz ya kaç kere salladılar kaç kere yediniz.

benim bilidğim bir yalan bir kere yenir arkadaş 2.defasında suç inanandadır.
Haklısın:animation:

Ben forum,Biraz canlansın diye koydum:)

Bence bir sürpriz olmayacak.Sercan ile bu iş tamamlandı muhtemelen..Yeni biri gelmese de olur.Taş gibi kadromuz oldu allaha şükürler olsun ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt