Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seneye Taraftar olarak TFF'den özel izin isteyelim transferler 10 gün içinde bitsin diye :)

Sabah demiştim,Şeref "Süpriz,yönetim yabancı almayacak" diyebilir diye,gerçekten de böyle oldu sanırım (: Eksik 1-2 yerimiz daha olmasına rağmen iyi bir transfer dönemi geçirdik,hayırlısı olsun.

Sercan'dan başka transfer olmaz artık, öyle bir girişimimiz olsa medyanın haberi olurdu...

fcnblog FCN Blog

Dedikodu - Yiğit Gökoğlan için Manisaspor'a son teklifimiz bonservis 2 milyon euro + oyuncu şeklinde olduğu iddia ediliyor.

abi bunların çoğu transfer taraftarı ya,burda transfer nöbetinde sabahlara kadar yazanların adamların tek amacı ego tatmin etmek muhabbet etmek trabsfer transfer diye bğıranları maça geldilermi bilmem nerdeyim gelemem bilmem ordagelemem şöyle böyle, ee arkadaş sen maça gelmezsen forma almazsan nasıl alacak bu yönetim bu milyon dolarcıklar kolaymı zannediyorsunuz bugün sercanA verilen 3 milyon dolar ne emek biliyormusunuz 7 trilyon demek kafadan hep sitiyorsunuz, sabahklarada kadar şu adam alınsın bilmem stada gelicem bilmem fomra alıcam nidaları atıyorsunzu zaten birçoğunuzu bşirdaha ki transfer döneminde görecmeyeceğime eminim buralarda.

adam afedersiniz kendini yırtıyor burda hep beraber bir maça gitmek için tınlayan yok çünkü neden maça gelcek olan kim forum başında takım desteklemek varken, Soner abi yırtınma boşuna çoğu transfer taraftarı bunların!!

belki gücümüz yetmiyor belki durumumuz uygun degil anca takımı aldığımız forma ile tv başından destekleyebilicek gücümüz var senin için sıradan olan şeyler belki bizim için 40 yılda bir olabilicek şeyler genelleme ne kötü şey kalbimiz şaka doluuu

ben Transferlerden gayet memnunum ;)

Nerden biliyorsun milletin içini....

Milleti zan altında bırakıyorsunuz...

burda sabahlara kadar transfer bekleyen herkesin gelip bu takıma borcunu ödemesini bekliyorum bu bizim borcumuzu yönetimimiz sağolsun elinden gelen herşeyi yaptı bu yoklukta bu transferleri yapanlar robot değil gece uyku uyumadılar tatil yapmadılar eşlerin,i colukları cocuklarını görmediler fedakarlık ettiler küfür yediler, karşılığı ne karşılığı takıma destek yok öyle bedava konuşmak transfer istemek mühim olan transferde destek ve boş muhabbet değil mühimolan tribünde takımın delice desteklemek bağırmak, zafere giden yolda bir kere bile olsa katkı sağlamak hep beraber olmak,birşeyler istiyorsak hakkımız olmalı.

abi bunların çoğu transfer taraftarı ya,burda transfer nöbetinde sabahlara kadar yazanların adamların tek amacı ego tatmin etmek muhabbet etmek trabsfer transfer diye bğıranları maça geldilermi bilmem nerdeyim gelemem bilmem ordagelemem şöyle böyle, ee arkadaş sen maça gelmezsen forma almazsan nasıl alacak bu yönetim bu milyon dolarcıklar kolaymı zannediyorsunuz bugün sercanA verilen 3 milyon dolar ne emek biliyormusunuz 7 trilyon demek kafadan hep sitiyorsunuz, sabahklarada kadar şu adam alınsın bilmem stada gelicem bilmem fomra alıcam nidaları atıyorsunzu zaten birçoğunuzu bşirdaha ki transfer döneminde görecmeyeceğime eminim buralarda.

adam afedersiniz kendini yırtıyor burda hep beraber bir maça gitmek için tınlayan yok çünkü neden maça gelcek olan kim forum başında takım desteklemek varken, Soner abi yırtınma boşuna çoğu transfer taraftarı bunların!!

Kimse yıldız topçuyu evine götürüp oynatmıyor.Herkes takımının daha güçlü olmasını istediği için transfer istiyor.Transfer taraftarı gibi bir olgu yaratmak ta moda oldu.

Aslında forvet arkası bir yabancı istiyordum ama El Hamdaoui nin de gelmesi çok iyi olurdu. Portalda çok güzel bir videosu yayınlanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt