Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ama idrak edemiyorlar :) Düşüşte isimler geliyormuşmuş :)

Burasinin Türkiye oldugunu unutuyorlar galiba :) Acayip ucusta bazilari ya. Kasti yaptiklarini düsünüyorum zaten. Ciddi olamazlar. Felipe Melo dünya yildizimidir yuaaa diyorlar :) Real Madrid icin degildir belki dogru. Galatasaray icin öyledir. Onlarin gelmesini istedigi oyuncular Türkiye´yi haritada bile gösteremez :) Bazi yorumlari okurken, hem böyle bi gülme hemde acayip bi sinir geliyor :) O anda herseyi yazacak duruma geliyorum sonra vazgeciyorum :D

08b35966c42d4931882ce9b92065a682_Gal.jpg

melo ön libero

kallström merkez ortasaha veya oyun kurucu.

kallströmle melo aynı tarz oyuncu değil sen aynı olduğuna inanıyosan sende riera yı sol bek sanan serhat ulu erenden ve meloyu forvet arkası sanan hikmet karamandan farkın yok demektir üzgünüm

Bence kesinlikle HAYIR.

Bende tam tersini düşünüyorum.Şuanda tamamen rakipsiziz.

Fener bitik.

Bejeke desen hani bizim taraftarın istediği tarzda yıldızlarla dolu!Ama takım oyunu sıfır.Yine onlardan hiçbirşey olmayacak.

Tek çekindiğim Trabzon.O da Şenol güneşin hatırına.Şenol Güneşli bir trabzonspor herzaman tehlikelidir.

Ama bizle çekişemezler.Allahın izniyle bu yıl şampiyonluğa rahat ulaşacağımıza inancım tam..

melo ön libero

kallström merkez ortasaha veya oyun kurucu.

kallströmle melo aynı tarz oyuncu değil sen aynı olduğuna inanıyosan sende riera yı sol bek sanan serhat ulu erenden ve meloyu forvet arkası sanan hikmet karamandan farkın yok demektir üzgünüm
He ya,Dün aptal aptal konusuyodu serhat,Rierayı sol beke koy diye:D

renkdaş senin fikrine saygım varda. bu isimleri telafuz eden forlan-drogba-arshavin-podolski ile ilgileniyoruz diyen bir yönetim varsa. taraftar ne yapsın. baştan yavaş gidersin sonra beklentileri artırırsın. dünya kulubu diyorsak dünya yıldızı bekliyoruz tabi ki de. kimse burun kıvırmıyor (engin baytar-riera dışında)

En azindan ilgileniyorlar, ugrasiyorlar, almak istiyorlar. Bu bile onlarin farkini gösterir. Eskiden o kalitedeki adamlarla görüsme bile yapmazdik bastan, Direk veto ederdik yani. Lincoln, Meira gibi adamlari 10.000 kisi karsilardi. O günleri herkes unuttu bakiyorum da. Bugün o futbolcularin 1-2 sinif üstü futbolculara burun kiviriyorlar. Bu da Ünal Aysal´in farkidir.

Lincoln'ü sevmeyebilirsiniz ama adam yıldızdı. Ligler devre arasına 1 hafta önce girdiği sezon GALATASARAY'ın süper performansı vardı. Lincoln'de takımın yıldızıydı. En son o performansı ile Rusya'dan 8-9m euroluk teklif aldığını gazeteler yazdı.

Sadece o dönem biraz kıpırdadı Lincoln her önümüze çıkanı 3'lüyorduk.. Baros Kewell Arda Lincoln Dörtlüsü fırtına gibi esiyordu hatta gazete manşetini unutmuyorum Kare AS :o

Bende tam tersini düşünüyorum.Şuanda tamamen rakipsiziz.

Fener bitik.

Bejeke desen hani bizim taraftarın istediği tarzda yıldızlarla dolu!Ama takım oyunu sıfır.Yine onlardan hiçbirşey olmayacak.

Tek çekindiğim Trabzon.O da Şenol güneşin hatırına.Şenol Güneşli bir trabzonspor herzaman tehlikelidir.

Ama bizle çekişemezler.Allahın izniyle bu yıl şampiyonluğa rahat ulaşacağımıza inancım tam..

Şİke yapmak suç olmayacak..Şike suçken yapanlar..Şike suç olmazken yapmazlar mı ? :)

7 yabancı ile mi oynuycaz bu sene son dakika transferi gelir inşALLAH

Yildiz dedigin Messidir,Ronaldodur,Rooneydir,Aguerodur,Xavidir ve.s onlari alamayacagimiza gore kadromuz 1-2 eksigine ragmen cok guzel

Şİke yapmak suç olmayacak..Şike suçken yapanlar..Şike suç olmazken yapmazlar mı ? :)

O konuyla ilgili fikrimi de söyleyeyim.Fener Casa giderek uefanın damarına çok pis bastı.

Bence onları uefa küme düşürecek.ömür boyu da avrupa kupalarından men edecek.

Sonra ülkem tertemiz olacak.Mikroplardan arınmış...

Şimdi tüm arkadaşlara şu soruyu soruyorum.

sizce şuanki mevcut kadromuz ligi domine edebilecek,şampiyonluğu göğüsleyebilecek düzeyde midir?

Devre arasına kadar belli olur. Bunu söylememin sebebi Baroş'un sıkıntısı(sakatlık-form) ve solbek-defans durumu. Eğer iyi iş çıkarırlarsa rahat domine ederiz. Ama iyi bir şekilde ara transfere girip bu 2 bölgeye takviye olursa yine domine ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt