Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

devre arasına kadar çok var be. şurda bi yerde kış uykusuna yatıp da 4 ay sonra kalkasım var. acayip zevkli geçiyor transfer nöbeti. 3. senem sizlerle ve bir transfer dönemini daha iple çekiyorum :D
nevzatdindar SON DAKIKA: GS transferi kapatti..Devami 4 ay sonra..

Hakikaten Stancu'ya hatta ve hatta Pino'ya eyvallah ama Culio'nun gönderilmesi gerçekten enteresandı.

Orta saha adamı her zaman önemlidir.

Hele hele bu kişi, geçen sezonun ikinci devresinde alındıysa ve takımın en iyisi olarak göze battıysa..

Arkadaşlar son durum nedir ?

Şu sercanı niye hala acıklamıyorlar arkadaş.Valla olucak gibi degil ama icimde kuşku oluyor.Musa gitmek istemicek fln.

Hakan ve Gökhan Milli takım oyuncusu, Ayhan 10 senedir takımda... Valla Aydın'ı ben de çözemiyorum. Öustafa Sarp'tan dirençli çıktı, arka direkte unutturuyor hep kendini :)

Şu Hakan'ı Gökhan'ı Aydın'ı Ayhan'ı kadroda görünce sinirler tavan yapıyor arkadaş..BUNLAR NEDEN TAKIMDAN GÖNDERİLMEZ BİRİ AÇIKLAYABİLİR Mİi?...

transfer yoksa pino neden gitti ? 400 bin dolarla mi borcumuz bitecek ? kadroda dursaydi sokuyormu gerektiginde cikar oynardi yedek kalmayada itiraz etmezdi:o

Hocanın bir bildiği olamaz mı Bay Kılçık? Sana bir ekip versinler, herhangi bir konuda başarılı olman bekleniyor. Gözünün tutmadığı, senin ekibine uymayacağını düşündüğün adamı göndermez misin, yerine yenisi gelsin gelmesin...

şuanda da küfürleşiyorlar.trabzon karşı atak yapmış yobo için :asd:

fener juvenin sol kanat oyuncusunu aldı ya lazyodan şimdi onun intikamını alıyorlardır hahaha birbirlerini yesinler yobo yu da trabzon alsın hep bi tarafları eksik kalsın kuşların bize de eğlence çıksın :D

mesela ; [video=youtube;R05rodIlACk]https://www.youtube.com/watch?v=R05rodIlACk[/video]

renkdaşlar bence transfer olacak çünkü sercanın resmi sitede açıklanmaması buna işaret olabilir diye düşünmüyor değilim

Hakikaten Stancu'ya hatta ve hatta Pino'ya eyvallah ama Culio'nun gönderilmesi gerçekten enteresandı.

Orta saha adamı her zaman önemlidir.

Hele hele bu kişi, geçen sezonun ikinci devresinde alındıysa ve takımın en iyisi olarak göze battıysa..

göze battığı orta sahadan kim kaldı

Ben millete izah etmekten bıktım yok nedir bu arda sevdası anlayabilmiş değilim

Adam 2 yıldır 90 dakka top oynayamadı beğenmediğimiz riera hazırlık maçında bizi kevgir etti.

Şimdi sıkıntı şu. arda 2 yılda ne gibi bir katkı yaptı tek yaptığı şey giderken 12m€'yu klübe kazandırmasıydı.

Arda rijkaard'ın ilk zamanında bi havaya girdi koskoca Galatasaray Arda gitti diye rezil olucak halimiz yok.

Ayrıca arda kalsa idi zaten bu sezon verimli olamazdı adam geçen yıldan taa bitirmiş kafasında Galatasarayı kalkmışız arda gitti yaratıcı oyuncu yok selcuk melo kazım riera eboue adam çalımlayamayıp pozisyon yaratamayacaklarsa o zaman ağır sıkıntı var lincoln gibi elano gibi kafama eserse oynarım tarzı yaratıcı almaktansa hiç almayıp takımın dengelerini bozmanında alemi yok hatırlayın gerets zamanını o kadro şampiyon olduysa eğer bu kadro hayli hayli olur..

Kadro bu yıl için fazlası ile yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt