Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lass bence de daha iyi ama Melonun duruşundan mıdır yoksa klasından mıdır bilmiyorum ama daha çok güven veriyor :D

Muslera>Volkan-Cenk

H.Balta=İ.Köybaşı<Ziegler = H.Balta'dan daha kötü sol bek olduğuna inanmıyorum.

Servet>S.Kesimal=Egemen = Evet

Ujfalusi>Yobo=İ.Toroman =Evet

Sabri=G.Gönül>Ekrem = Ekrem < Sabri < G.Gönül

F.Melo>Ernst>Cristian = Evet

Selçuk=Emre>Fernandes = Emre > Selçuk = Fernandez

Eboue>M.Topuz>Necip =Evet

Reira=Simao>Stoch = Simao > Riera > Stoch

Kazım=Dia<Quaresma =Evet

Baros>H.Almeida>Bienvenu = XXX Evet

Bizim Alex ve Guti'miz yok o yüzden karşılaştırmada yok.

Bu daha adil :p

Devre arası Hamit´i almamız lazım mutlaka.Böyle komple bir adamı yabancı bile zor buluruz.

ben bitek ceyhun'u anlamsız buluyorum bu transferler içinde pek ısınamadım bi türlü onun dışındaki tüm transferler mükemmel :)

gidenlerde de culio ve arda hariç yine çok başarılıydık :) ( oyuncu kendi gitmek istemiştir para kazandırmıştır o açıdan soylemiyorum sadece bu 2 sinin kalmasını isterdim )

Bence Mustafa ve Barıştan daha yetenekli ve teknik orta sahamız için zenginlik Ceyhun ;)

Tarkan Tarkanlı :asd:

Bilader deden şair falan mıydı uyaklara çok önem veriyor herhalde...

Sercan Yıldırım:Türk futbol tarihinde devrim niteliği taşıyan şampiyonluğumuzda emeği geçen takım arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim.Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Bursaspor idari ve teknik yönetimine minnettarlığımı sunarım.

İlk günden başarı temennilerini eksik etmeyen Galatasaray taraftarına,Teknik Direktör Fatih Terim ile çalışacak olamamı sağlayan ve Galatasaraya transfer olmamda büyük emeği geçen başkanımız Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif kordinatörü Bülent Tulun'a şükranlarımı sunarım.

Resmi Transfer Açıklamam | Facebook

B_db2a4a06134ead16753caef6cb2d7a6a.jpg

En büyük transferimiz . :tiphat:

:yenieek:

Öyle maddelerle milli takımda ve şampiyonlar liginde oynatmazlar. Sanmıyorum yani.

Adam milli takımda ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayalı çok oldu. Daha sonra kullanmış da olabilir. Ayrıca, o maçlarda tüm takım teste girmiyor, sadece rastgele oyuncular seçiliyor, Sercan'a denk gelmediyse anlaşılmaz. Tabi bu takımların transfer sırasında yaptığı sağlık kontrollerinde öyle bir madde çıkarsa prosedür nedir bilmiyorum, sonuçta oyuncunun suçlu olup ceza alması için örneklerin resmi olarak belli şartlarda belli görevliler tarafından alınması ve belli laboratuarlarda incelenmesi lazım. O sebeple ilgili takımlar "bu adam dopingli veya uyuşturucu kullanmış, kanında çıktı" diye açıklama yapamıyor olabilir ama insiyatif kullanıp almaktan vazgeçebilirler. Ben tabi şu an tamamen varsayımla ve karamsar bir tahminle söylüyorum bunları, yoksa düşük ihtimal elbette bunlar.

Bu arada CSKA'dan sağlık kontrolünden sonra dönmüştü, Kiev'le olan anlaşma hangi aşamada yattı? Gitti mi bu adam oralara geçti mi sağlık kontrolünden?

Türk futbol tarihinde devrim niteliği taşıyan şampiyonluğumuzda emeği geçen takım arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim.Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Bursaspor idari ve teknik yönetimine minnettarlığımı sunarım.

İlk günden başarı temennilerini eksik etmeyen Galatasaray taraftarına,Teknik Direktör Fatih Terim ile çalışacak olamamı sağlayan ve Galatasaraya transfer olmamda büyük emeği geçen başkanımız Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif kordinatörü Bülent Tulun'a şükranlarımı sunarım.

sercan yıldırım

Twitterda dönen şu muhabbet son dakika birşey olacakmış hissi verdi.

Riera'nın saçlar Özil'in saçları andırıyor :o

Sercan Yıldırım:Türk futbol tarihinde devrim niteliği taşıyan şampiyonluğumuzda emeği geçen takım arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim.Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Bursaspor idari ve teknik yönetimine minnettarlığımı sunarım.

Resmi Transfer Açıklamam | Facebook

Adama söylenmeyen laf kalmamıştı.Hatta Adnan Sezgin'le kıyaslıyanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt