Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kazım nasıl bizde adam olduysa, engin ve sercan da olacak bu sefer yerli kalitesi ile lige biz damgamızı vuracağız. iyimser miyim? evet! Çünkü F.t var

Bu da takas ile alınan bir oyuncu..13 M euro Arda satışından sonra 10 M euro y bir oyuncu alsalardı o zaman tama derdim ama maalesef..Gene de seneye o paraları değerlendireceklerine innıyorum..Yönetimi falan da eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın..Mantıklı olan da bence bu..

Takas değil sadece, 6.5 milyon da diğer klübe verildi.

Ayrıca Arda'nın gittiği zaman çok geç.Paran da olsa o zamana kadar bazı oyuncular çoktan seçimini yapmış oluyor.Ve Avrupa'ya da gidemiyoruz.Sonuçta futbolcuyu cezbeden fazla birşey yok. Ayrıca Arda gitti diye illa yerine 10 milyon Euro'luk adam almak mı lazım?

Riera da sonuçta fırsat transferidir.Yunanistan'da kriz olmasa satılmazdı.Sonuçta verecekleri katkı önemli

Oturup birşey yapmadan beklediklerini sanmıyorum. Sürekli birilerini almaya çalışıyorlar, olduğu zaman oluyor. Elmander, Melo, Selçuk, Ceyhun, Ujfalusi, bu adamlar transfer döneminin başlarında geldiler misal.

Aysal'la Terim birbirlerine "amaaaan daha x gün var, sonra yaparız!" demiyorlardır yani.
Haklısın ama sorun hala yeterince galatasaray gibi bir takım kuramamış olmamız. simoviç, prekazi, cüneyt, tanju ya da taffarel popescu hagi hakan dörtlemesini tam oturtamadık tutarsa bi muslera o ayarda. Ama benim asıl dikkat çekmek istediğim son cümlemdi alıntımda. bu sene taraftar olarak sabırlı ve akıllı olmazsak galatasaray için yapabileceğimiz en hayırlı şey seneye taraftar olarak kuşlara transfer olmaktır. Keşke bazı spor yazarları ve onların gazına gelenler de böyle düşünse. zira hemen 00.01de başlayacaklar hani dünya yıldızı filaan demeye.

1 bucuk saat kalmis transferin bitmesine Misimovic gibi gecenin bi vakti oyuncu getiriliyor olmasin.

El Hamdaoui transferi yatmış galiba Twitter'da öyle söylüyorlar Hollanda kaynaklı haber.

gyan ilk 11 de olmadığına göre uçakta olmasın la ? :eek:

hayırlı olsun diyek mi ? napak ? :)

Sanmıyorum ben yinede sonuçta bu bir oyun ve adam kar yapmaya bakarlar

Sadece bir oyun diyerek basit düşünmemek gerekir kos koca pes ingiltere takımlarının isim haklarını bile alamıyor. . Keza fifa şurda 4-5 yıldır bizim ligi almaya başladı yanılmıyorsam ya 2006 ya 2007 olması gerekir. Çokta umurlarında değiliz zaten orjinal oyun satışlarında da Türkiye listenin sonlarında.

Ne adi bunlar ya. Niang'dan 7.5 bonservis alinacak, birde 3-4 mil maasi var. 10-11 milyon oluyor diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt