Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tam tersine, baya sert ve dirncli bir takim olduk, söyle bir tane hizli ve teknik, calim atan kanat oyuncusuna cok ihtiacimiz var.

elia cizgi oyuncusu oldugu ıcın bize ceza sahasına girmeyi dusunen futbolcu lazım..bana göre fazlasıyla overrated bir oyuncu. ayagına top yakışıyor,iyi çalım atıyor o kadar..bir maç iyi oynar 3 maç yatar..istikrarsız

elia cizgi oyuncusu oldugu ıcın bize ceza sahasına girmeyi dusunen futbolcu lazım..bana göre fazlasıyla overrated bir oyuncu. ayagına top yakışıyor,iyi çalım atıyor o kadar..bir maç iyi oynar 3 maç yatar..istikrarsız

Elia yerine podolski'yi tercih ederim. Gol kısırlığı çekiyoruz, gol yükünü hafifletecek oyuncuya daha çok ihtiyaç var.

Elia yardıran bir oyuncu, zaten sağ tarafta; sabri sağ bek, eboue sağ iç, kazım sağ kanat oynarsa zaten sağ taraftan yardırır bu 3'lü, eğer sola da elia gibi oyuncu alırsak 2 taraftan yardırırırz sadece ama golü yapacak adam olmaz.

Nevzat'a inanıp, sonra gelmedimi yönetime saldırırsınız birazdan.Nevzat ne zaman ne bilmiş ki inanıyorsunuz yahu? Koplanın önde gideni.

kanat adamlarının gol özelliği olması lazım..ne kazım ne elia ikiside golcü değil..ikisini toplasan 10 gol geçemez toplam..napcaz bütün sene barosun ayağına mı bakıcaz yine..illede podolski isterim ben..2 kanata çalım atan bencil adam fazla gelir kazım yeter orda.

nevzatdindarNevzat Dindar

@

@funverdi @bilgingokberk Fenerbahçe'nin durumu GS'nin stratejisini te etkiledi..yoksa bombalar patlardı..

doğrysa yazıkkkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt