Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yok mu bişey arkadaşlar.... benim hala umudum var....

ya usta neyin kafasını yaşıyosunuz? dizi mi son dk da bombayı patlatsınlar izleyenler keyif alsın? transfer olayı çoktan bitti...taraftarı heyecanlandıracak bi transfer yapamadık sercanı aldık forvet diye...bu sene ligin durumu karışık ve imparator var tek şansımız bu...

en iyi olduğumuz sağ kanata (kazım keita sabri ) iyi transferler yaptık.kanayan yaramız orta alana ön liberoya selçuk melo gibi transferlerle can verdik ki bunlar iyi transferler.sol kanatı tek başına evirip çeviren ardayı sattık rierayı aldık güç kaybettik ve en zayıf noktamız baltaya çözüm bulmadık.kalemiz boştu kaleci aldık.forvette sıkıntı vardı baroş stancu baroş elmandere döndük ve sercanı aldık.çok bişey değişmedi bence.stoperlerimiz hala allaha a emanet...geçen seneye göre tabi ki çok daha iyi bi takımız ama öyle kodu mu oturtacak bir kadro kurmadık bunu kabul edelim...fenerin düşeceği bjk nin de eksi puan alacağına emin olmalı ki yönetim transfere hızlı başlayıp yavaşladık...hayırlısı olsun..en büyük transferimiz tabi ki imparator...

düşünsenize şimdi gyandan haber gelse sunderlandden ş usaat itibariyle son 40 dk da yetişir miki herşey :D

Beyler tüm belgeler hazirlanmistir iciniz rahat olsun Yeter ki sunderland ok desin Gyan transferine

Heralde kalan 40 dk'lık bölümdeki transfer şaka gibi olur.

Sarpın gönderilmesini anlarımda B8'i tutamamak çok büyük bir kayıp. Adamı resmen kaptırdık Trabzonspor'a.

---------Muslera---------

Sabri---Ujfa---Semih--Eboue

------------------------

------Melo-----Selçuk-----

Kazım-----------------Riera

-----Sercan----Baroş-------

----------------Muslera

------Eboue-----Semih-----Servet------

Sabri-----Selçuk-------Melo---------Riera

--------------------Yekta-------------------

----------Elmander--------Baros----------

anca bu kadar oldu :asd:

edit : bek mek yok :D uj bejigi

Serhat Staylaaa Release 2

----------------Muslera

Sabri------Semih-----Servet------Riera

---------Selçuk-------Eboue---------

--------------------Melo-------------------

----------Elmander--------Baros----------Sercan

-------------Musi----------------

Sabri---Servet---Semih---Eboue

----------Selcuk------Melo--------

-------------Riera-----------------

Elmander-----Baros------Sercan

Hepinize Tesekürler... Nekadar zor degilmi..?

Allah Fatih Terim´e kolaylik versin..

Emrah Kardesin Kadrosunu begendim ama Riera->Sercan>Elamander saga dogru birer Pozisyon atladimi daha mantikli olur..

Sercan Sag..

Elmander Orta

Riera Sol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt