Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video]https://www.soccerclips.net/videos/tottenham-1-5-man-city-dzeko1[/video]

1.90 küsürlük adamdan beklenmeyen bir vuruş helal olsun :=)

selamun aleyküm beyler..

arshavin ilk 11 de sahaya çıktı.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

fazla takmayın 5 eylül son gün gelen gelir gelmeyen gelmez zaten kısa bir süre var kendimizi paralamak boşuna

yaman akıncı çok mantıklı bişey söledi az önce : "avrupada 31 agustosda bitiyor tr.sezonu bizde ise 5 eylülde....yani açık olan taraf alım yapabiliyor..31 agustosda avrupada kapanınca 1 ile 5 eylül arası takım bulamayan oyuncular daha ucuzlayabilir bence bunu bekliyor bizimkiler..."

atl.bilbao ya oynadık cılız oran vardı saf gbi ilk yarı köpek gibi koştular son vuruş yok yine bana hüsran

Poldi konusunda yönetimin hakkini yiyorsunuz, oyuncu istiyordu köln yönetimi persembe aksami toplandi ve satmama karari aldi.adamlar pazarliga bile oturmadi,alman gazetesi yazdi pazarliga otursalardi poldi giderdi.

O zaman Arda hakkında yapmamız gerekeni yapmışlar...

Neymiş oyuncu gitmek istiyormuş. Yok yaw??? Sözleşme yaparken iyi, Galatasaray her sene ücretine zam yaparken iyi, canı sıkılınca ben Avrupa'ya gitmek istiyorum... O zaman ben de senin son 2 senede aldığın ücretleri geri istiyorum, zerre katkı yapmadın ya takıma? Bence oyunculara böyle davranmak onları inanılmaz derecede şımartıyor. Oyuncu sözleşmenin altına imza atarken bi tarafıyla atmayacak, attıktan sonra da verdiği sözün arkasında duracak.

yeni LIGTV de gecti..

Riera icin Olympiakosla dirsek temasindaymisiz.

Arkadaslar varmı gelişme podolski son sansımız dı alamıyacagız sanırım arshavin desen suan ilk 11 de elia zate formsuz 2 calım atamıyor ve pahalı kimi alıcaz arkadas biz kac gün kaldı surda hiç degilse ucuza benayoun u alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt