Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arsene Wenger'i PAF Takiminin basina getirelim bizim. En büyük transfer olur, coluk cocuk onun isi nede olsa. 4-5.lig maclarini izler bulur 2-3 yetenek ^^

hı hı o yüzden arsenal her sezon cl'de en az çeyrek final oynuyor biz Tr cupta bile zor oynuyoruz..

Mantalite zihniyet farkı oldukta bizden zati bi yol olmaz.

Ziegler'i bari biz alsaydık, hem bekte hem önde de kullanırdık. Marlos falan alacağımıza iyi olurdu Ziegler.

Lig tvde trabzon resmen Guerrero için teklifte bulunduğunu söyledi.

Biz transfer sezonu başından beri forvet alıyoruz.

Yani öfkelenmemek elde değil.

Eskiden derdik keitayı sattılar sağ kanatta adnan polat oynasın falan

Böyle giderse sol kanattada ali dürüst oynuycak..!

Forvetede Adnan Sezgin reisi koyarsak tam olur :).

s.aleyküm... bakıyorum da hala gelişme yok, 3 gün kaldı avrupada transferin kapanmasına biz de hala tık yok ayıp yav.

Sol bekte Balta'yı mı görmek yoksa sol açıkta Aydın'ı mı görmek daha acı verici, 2'si birden demiyorum, düşünmek istemiyorum.

Rakiplerimizin aldigi futbolculara neden sulanirsiniz hemen anlamam ya :) Keske biz alsaydik ya, keske kacirmasaydik ya, müthis topcu ya, inanilmaz topcu ya :) Samsunspor´un aldigi oyunculara bile keske biz alsaydik ya diyenler var bazen ya :D

Selamun aleyküm beyler. Foruma girmeyeli bi 5-6 gün var noldu Poldi yattımı gelen giden warnı ?

m cıty ne hucum hattı kurmus oyle mest oldum gercekten sılva nasrı dzeko dokturmus ozellıkle nasriii solda muthıs oynamıs

Rakiplerimizin aldigi futbolculara neden sulanirsiniz hemen anlamam ya :) Keske biz alsaydik ya, keske kacirmasaydik ya, müthis topcu ya, inanilmaz topcu ya :) Samsunspor´un aldigi oyunculara bile keske biz alsaydik ya diyenler var bazen ya :D

İlk defa dedim keşke biz alsaydık diye, Fabio Pinto, Petre, Bratu gibi adamlara kalcağız sol taraf için, arkasında da Balta oynayacak.

Ziegler falan gibi sağlam bir adam alınsaydı bari manasında dedim, yoksa Ziegler'e bayıldığımdan değil yani.

Trabzon bi ziegler'i denesin türkiyede iş yapıyo mu diye, iyi oynarsa alırız sene sonunda :asd:

İlk defa dedim keşke biz alsaydık diye, Fabio Pinto, Petre, Bratu gibi adamlara kalcağız sol taraf için, arkasında da Balta oynayacak.

Ziegler falan gibi sağlam bir adam alınsaydı bari manasında dedim, yoksa Ziegler'e bayıldığımdan değil yani.

Yönetimimiz 1 tane kalitesiz futbolcu aldi mi bu sene kardes? Almadi. Merak etme ya. Bu kadar panik yapmaya hic gerek yok. En iyisini alacagiz insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt