- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Cevap: Transfer Nöbeti
marlos'u alır gelirler
marlos'u alır gelirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski de olmayacak galiba. Büyük ihtimal son gün 2 adam getirecekler geçen sene Adnan'ların yaptığı gibi. Gerçekten sıktı artık bu transfer işi.
Podolski de olmayacak galiba. Büyük ihtimal son gün 2 adam getirecekler geçen sene Adnan'ların yaptığı gibi. Gerçekten sıktı artık bu transfer işi.
@HucumHatti Muratt
Cem Sultan' ın çıkmayan lisansından sonra biraz araştırma yaptım. 550 Bin TL lik yetiştirme parası henüz ödenmediği için Gs' ye dönebilirmiş
www2 diye bağlantı portal açıldığından beri gözüküyor?
adnans ile kıyaslamasan iyi olur , onlar hiç bir şey yapmadılar
ayrıca bu sene yapılan transferler de az buz değil ,tek sorun adnans ın artıkları ile dolmuş takımı yeniden diriltmek.
adnans ile kıyaslamasan iyi olur , onlar hiç bir şey yapmadılar
ayrıca bu sene yapılan transferler de az buz değil ,tek sorun adnans ın artıkları ile dolmuş takımı yeniden diriltmek.
Benim sabrım tükenmye başladı her an atılabilirim şu riera isilerini filanda duyunca bnle beraber atılcak olan varmı
Boyle olaymi olur abi? Nasil oluyo bu? Kim koyuyor bunlari? Resmen gordum ya, silinmis suan? Bukadar basitmi gece gece bizleri SAF yerine koyup Podolski resmen Galatasarayda diye resmi baslik acmak?
O arkadaşa yanlışlıkla(!) ceza verilecek mi?Portaldaki haber eskilerden kalma bir taslak.Bi arkadaş yanlışlıkla açmış.Gereksiz heyecana sebebiyet verdiğimiz için özür dileriz.
tita titayav bu forumda forlan r10 lar harcandı tita ya kaldık