Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Damiao'nun yanına Marlos gelirse eyvallah ama tek başına Marlos'u kabul etmem.

pdolskisacmalik.png

Amacın ne Osman ?

damiao için 16 milyonluk tothennam teklifini reddettikleri söyleniyormuş

Yabancılarda nasıl bir izlenim bıraktıysak bu sene, transfer konusunda PSG ve Anzhi ile bizi aynı kefeye koyuyorlar.

"Galatasaray, Paris Saint Germain e Anzhi viraram destaques quando o assunto é negociação! Os 3 clubes estão investindo pesado em reforços!"

Twitter
:asd:

yönetim aysali tutmasaydi görürdüm ben bunlari daha :asd:

Yabancılarda nasıl bir izlenim bıraktıysak bu sene, transfer konusunda PSG ve Anzhi ile bizi aynı kefeye koyuyorlar.

"Galatasaray, Paris Saint Germain e Anzhi viraram destaques quando o assunto é negociação! Os 3 clubes estão investindo pesado em reforços!"

Twitter
bizim başkanın karizması o duruşundaki asaleti yeter.bizimde adımız !

Brezilyadan genç yetenek denesek olur bence ha fıs çıkarsa o zaman yönetim düşünsün ben evimde rahatım :D

Podolski'yi 12'ye bile vermiyorlarsa yapacak birşey yok Marlos'a katlanacaz..

Ben 12 bile teklif ettiğimizi sanmıyorum ama ne olursa olsun adamlar ne istiyorsa şuan vermek zorundayız abi. Hazard'ı alamayacağımaza göre piyasada bize her yönüyle uyan tek Podolski kaldı. Onun da artık maliyetini dinlememek lazım. Sol kanatta tek adamımız Engin kaldı. Artık şakası yok bu işin :)

ben marlos un falan alınacagına inanmıyorum arkadas ünal baskan bize yalan mı söliyecek koskaca 70 yasında adam yıldız alacam dedi forlan ile arshavin ile ilgileniyoruz dedi daha birsürü isim söylendi ne yani şimdi marlos u alırsak yarın öbürgün basın sormıyacakmı ünal baskan a taraftara verdiginiz yıldız sözünü tutmadınız diye ?

kaliteli oyuncuları almak zaman gerektirir. şimdiye kadar ilgilendiklerimizin kaprislerini çektik. nazlı eşekler ne olcak:ays:

Ben 12 bile teklif ettiğimizi sanmıyorum ama ne olursa olsun adamlar ne istiyorsa şuan vermek zorundayız abi. Hazard'ı alamayacağımaza göre piyasada bize her yönüyle uyan tek Podolski kaldı. Onun da artık maliyetini dinlememek lazım. Sol kanatta tek adamımız Engin kaldı. Artık şakası yok bu işin :)

Fatih hoca engelliyor yüksek maliyetleri yoksa yönetim vermeye razı iyi dinleyin açıklamaları anlarsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt